kurs foto

Dive Team Lysekil

Fotografera under ytan


Vissa kurser brinner man för lite extra mycket i Lysekil ... till exempel undervattensfoto!


Daniel/Tiger berättar: "Innan dykningen blev ett heltidsjobb så livnärde jag mig bland annat på att undervisa i fotografering på Medborgarskolan och som frilansfotograf. Foto har alltid varit en mycket viktig del i mitt liv. Efter förra årets framgångar här i Lysekil med vår lite speciella fotokurs så fortsätter vi med det upplägget även i år. Eftersom jag har gjort fotojobb på så vitt skilda ställen som bland annat bröllop, rockkonserter, vinprovning, modeuppvisningar och babysim så finns det en hel del kul att dela med sig av!"


Fotokursen är speciell i det avseendet att all teori och praktik helt baseras på vart i fotograferandet ditt intresse och din kunskapsnivå ligger. Vi kan börja helt från början eller så kör vi på riktigt avancerad nivå. Det är helt upp till dig!


Vill du t.ex. veta mer om bländare och slutare, halvautomatik, färger, filter, komposition, beskärning, skapa riktning, dramatik i bild, porträtt, landskap, svartvitt, kontrast, långtidsexponering, efterbehandling, gyllene snitt eller blixtar så löser vi det! Vill du fokusera på undervattensfoto så gör vi det. Vill du hellre veta allt om allt så går det också =)


Många börjar fotografera under vattnet för at visa sina vänner vad de upplever när de dyker. Genren kallas UV-foto. Många bilder vi får se är tyvärr inte alltid så bra, detta hade kunnat ändras med bara ett par riktigt enkla knep! Vi lär dig dessa knep och fler därtill. Vi vill att du stolt ska kunna visa upp dina bilder i framtiden. Vi skräddarsyr helt enkelt kursen efter dina önskemål och förutsättningar!


För att få en uppfattning om hur Tiger fotograferar kan du titta runt här på Dive Teams hemsida, de flesta fotona är tagna från hans privata samling. T.ex. är alla foton på denna kursinfosida alla tagna av Tiger. Är du extra nyfiken så har han en egen hemsida med enbart foton på...


Tiger håller gärna fotokurs, så datum brukar vara lätta att få till. Prata med oss för att bestämma datum tillsammans. Räkna med att teorin tar en kväll. Sedan är det lätt att det blir mycket prat, när Tiger väl börjat prata foto är det lätt att diskussionen fortsätter... =)


En del vill endast ha workshopdelen av denna kurs. Är du intresserad av att även få certifikatet PADI U/W Photographer så går det att lösa, då är det 2 dyk med fotografiska uppgifter du ska göra. Dessa dyk gör du på egen hand med parkamrat eller kurskollega och efteråt diskuterar vi dina bilder. Sen har du uppfyllt kriterierna för kursen PADI Digital Underwater Photographer Specialty.


Givetvis kan du även tillgodoräkna dig ditt fotocert till Master Scuba Diver! Det enda förkravet på denna kurs är att du har en egen kamera. Det du kommer få lära dig har du nytta av med din kamera både på land och under ytan! Är du intresserad av en viss teknik av fotograferingen så säg till om det så berättar vi mer om just det du är mest intresserad av.


Fotokursen kostar 1590 SEK.

För dig som är DIVE TEAM MEMBER kostar den bara 1090 kr


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se