kurs peak

Dive Team Lysekil

Finavvägning - Peak Performance Bouyancy


Finavvägning är nyckeln till den bästa dykningen. Vi tar din hovring till en helt ny nivå och lär dig att hovra som en gud. Du kommer minska din luftförbrukning och du kommer känna dig som en fisk i vattnet. Vi testar rätt mängd bly för dig och din utrustning och flyttar runt vikter så att du hittar den placeringen som är bäst för just dig. Vi lär dig andningstekniker. Att vara korrekt avvägd och kunna kontrollera sin position i vattnet skapar den riktiga tyngdlösa känslan under vattnet!


Detta är en kurs som flera säger "Den behöver jag inte gå, jag kan redan dyka"... De som har gått denna kurs säger: "Jösses vad mycket bättre jag blev!" , "Vilken skillnad i luftförbrukning!" , "Nu har jag alla tipsen för att bli verkligt duktig!"


Du kommer tillsammans med din instruktör ha diskussioner och göra övningar. På land och i vattnet. Allt för att just du ska få din dykning att bli så bra som möjligt. Med dina förutsättningar. Vi ger inte upp i första taget. Alla människor fungerar olika och alla kan hitta ett sätt att dyka som fungerar för dem. Vi ska hjälpa dig hitta ditt sätt.


Kursen innehåller 2 dyk och teori. Så det går fint att göra denna kurs under en heldag i Lysekil.

Givetvis är din Peak Performance Bouyancy (PPB) kurs även ett steg närmare den åtråvärda titeln Master Scuba Diver!


En mycket nyttig upplevelse under en dag i Lysekil alltså. Vi har färre elever per instruktör och vi har mer tid per elev i vattnet. Allt för att du skall bli en så bra dykare som möjligt! Peak-kursen har vi stor möjlighet att schemalägga så att det passar dig, kontakta oss så löser vi det tillsammans.


Din Peak-kurs kostar 1990 kr i Lysekil. För dig som är Dive Team Member kostar peak-kursen 1290!


Om du inte har egen utrustning så finns det att hyra när du går kurs hos oss!


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se