kurs-solo

Dive Team Lysekil

Solodykning - Self Reliant Diver

 

Har du kommit så långt i din dykkarriär att du ibland blir tvungen att hoppa i vattnet på egen hand? Gör du dyk utan en parkamrat finns det massor med tekniker som du kan ha stor nytta av. Viss utrustning fungerar bättre än annan.

 

Self Reliant Diver är kursen som är framtagen för dig som vill kunna vara beroende endast av dig själv under ytan. Vi lär dig knepen. Solodykning har länge varit ett hett ämne att diskutera. Alla har en åsikt. Det slutgiltiga beslutet om solodyk ligger hos Dig. Vill du ha en utbildning som ger dig rätt säkerhet så har vi lösningen här i Lysekil.

 

Kanske dyker du ofta med nybörjare? Kanske vill du känna att du kan lösa problem på egen hand? (även om parkamraten är med), kanske gör du dyk ingen annan orkar med så du blir ensam i både planering och genomförande. Anledningarna till denna dykkurs är mycket olika. Välkommen till en spännande utbildning!

Solodykningskursen är 1,5 dag lång och innehåller 3 stycken dyk. Vi kommer ha teori med diskussioner om olika situationer som kan uppstå när man är själv under ytan. Förkrav på kursen är aow och minst 100 loggade dyk. Du betalar för utbildningen, certifikatet får du göra dig förtjänt av. Vi certifierar dig om du klarar alla övningarna OCH har rätt attityd till solodykning.

Utrustningskrav för kursen:

Dubbla datorer

Kompass

Redundant luftsystem

SMB och 30 meter lina

Kniv

Slate

Backup mask

 

Givetvis kan du även tillgodoräkna dig PADI Self Reliant Diver kursen till ditt Master Scuba Diver certifikat!

 

Kursen solodyk kostar 2990 kr.

 

Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.

 

Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se

 

Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!

 

+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved

 

Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se