Pompe

Dive Team Lysekil

Fridykning med Annelie Pompe


Nyfiken på att uppleva havet på ett andetag? Vill du känna friheten som fridykning ger? Har du oxå drömt om att få tips direkt från Pompe för att förbättra din dykning?

Vi är mycket nöjda över att få hit en så duktig fridykarinstruktör som Annelie, det kommer bli underbart spännande dagar här i Lysekil! Hon har ett sätt som verkligen inspirerar till äventyr och hon är mycket bra på att förklara fridykning!


Pompe vill att denna kurs skall ha flera olika moment. Det kommer vara teori, andningsövningar, dykning ned längs lina, fridykning i västerhavets vackra vatten. Dagar av harmoni, upplevelser och tips. Vi på Dive Team Lysekil ser verkligen fram detta!

Kursen i fridykning har en teoridel på fredagskvällen, från klockan 18 till typ 21. Annelie Pompe kommer prata om fridykning, olika tekniker, andning och kroppen osv. Vi kommer gemensamt göra några avslappningsövningar och andningsövningar. Dykningen sker sedan under helgen på Släggö. Pompe har med sig en extra fridykningsinstruktör så det kan vara max 8 elever i vattnet. Eftersom vi kommer ha många intresserade av denna kurs så blir det två dykdagar. Du kommer få delta på en av dessa. Alla har gemensam teori på fredagen.


Datum 2018:

Fredag 17 aug 18-21 (gemensam teori för alla)

Lördag 18 aug 8-17 (Fridykning för grupp 1)

Söndag 19 aug 8-17 (Fridykning för grupp 2)


Kapten har även sagt att han kommer köra ut er för dykning ute bland Lysekils alla vackra kobbar och skär under ett av dyken! Så då blir det en totalt underbar upplevelse av den undre världen.


Förkrav på kursen:

Du kan delta på denna kurs om du är antingen helt ny med fridykning, eller om du har dykt en del och vill ta ett steg till med din fridykning. Vi har chansen att dela gruppen i lite olika nivåer så att alla kan få lära sig något nytt.

 

Utrustning du behöver för kursen:

Våtdräkt, mask, snorkel, fenor, viktbälte

Om du inte har egen utrustning så är det inga problem. Det går att hyra hos oss i Lysekil.


Kursen med Annelie Pompe var en succe 2017! Riktigt kul att hon kommer till oss i Lysekil i år igen!


Pris för fridykarkurs med Pompe:

4200 kr


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se