Båtdyk

Dive Team Lysekil

Båtdykning i Lysekil


Vi kör ut dykbåten varje helg på vår och höst och alla dagar på sommaren. Du kan boka din plats ombord i paket eller enbart båtdyken om du vill!


I Lysekil samlas de som är intresserade av havet. Det finns en anledning till att det finns ett gymnasium för marinbiologer, fiskeriverket, forskningsstationer och Havets Hus här. Gullmarsfjorden är Sveriges enda riktiga tröskelfjord. Djurlivet inuti och utanför fjorden är unikt för Sverige. Flertalet arter kan endast ses här och arter kommer upp på dykbart djup jämfört med ute i havet. Alla kobbar och skär utanför fjorden får en enorm mängd vatten som passerar när vattnet i fjorden skall in och ut. Detta gör att på många av våra dykplatser har vi ett rikt marint liv.


Tillsammans med ditt Dive Team i Lysekil kan du få uppleva allt djurliv havet har att erbjuda. Drop-offs, stenrösen, väggdyk, ålgräsängar och snäckskalbotten, det finns allt. Vi tar dig ut med båten varje dag på sommaren och alla helger under vår och höst. Vill du åka båt andra dagar? Det går säkert att lösa!


Vi tror på att genomföra båtutfärder på ett sätt vi själva vill dyka på. Säkert, enkelt och roligt. Varmt välkommen till Lysekil! 


Dive Teams populära båtdyk!

Bra tips till dig som kommer till Lysekil och vill göra båtdyk:

- Boka in dig ombord via telefon 0523-16470 eller mail lysekil@diveteam.se

- Har du en parkamrat så kan du följa med ombord direkt. Har du inte en parkamrat så kan vi hjälpa dig att kanske hitta en. Om vi inte har en parkamrat till dig så vill vi inte att du dyker solo. Ibland kan dykpar ombord på båten tänka sig att de kan ta med en extra parkamrat och dyka tre personer. Vi kommer göra allt vi kan för att du som kommer ensam ska finna en parkamrat, alternativt kan du hyra en parkamrat! Då kommer en instruktör dyka med dig och visa dig allt fint vi kan hitta under ytan. Den bästa sortens parkamrat =)

- Max antal dykare ombord är 12 st, vi kör ut båten även om det är få ombord. Inga problem.

- Väder och vind styr dykplatsen för dagen. Kapten försöker alltid finna bäst plats, om du har önskemål så kanske vi kan lösa det. Behöver du boende i Lysekil? Vi rekommenderar något av dessa:


- Strand vandrarhem, ett charmigt vandrarhem med wc och dusch på varje rum, god frukost.

   Finns rum med 1-6 bäddar. 0523-797 50 eller www.strandflickorna.se eller strand@strandflickorna.se


- Lysekil City, rum och lägenheter i Lysekil. boilysekil@gmail.com eller 0700-429 394


- Fjordhotellet, lägenheter precis vid infarten till Lysekil. bokning@fjordhotellet.se eller 0523-66 85 50


- Luna Café, rum i samma hus som restaurang och vingård Luna Café, 0523-61 00 61


Boka din plats ombord!

0523 16470

lysekil@diveteam.se
Varmt välkommen ombord dykbåten för en underbar upplevelse med ditt Dive Team i Lysekil!


0523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se