Nakensnäckan Klas

Dive Team Lysekil

Kurs: Nakensnäckor


Med marinbiolog Klas Malmberg i år igen!


Klas är mannen som genom sin enorma entusiasm har fått hela dyksverige att bli intresserade av dessa små färgglada varelser i havet. Han har skrivit böcker om marint liv och nu senast har han släppt boken: "Svenska Nakensnäckor" ihop med Kennet Lundin. Det är en bok som ger svenska namn till nakensnäckor som tidigare endast har haft latinska namn, en verklig bedrift. Och tydligen finns det ett par roliga historier om hur dessa namngivningar gått till, enligt Klas själv =)


Vi i Lysekil är mycket nöjda över att få hit Klas en hel helg för att lära dig MASSOR om nakensnäckor på denna nudikurs. Det kommer bli en riktigt rolig helg, det är vi säkra på, vi känner ju Klas. En underbart entusiastisk människa!


PADI Specialty Diver Ophistobranch är ett unikt cert i världen!

Under en hel helg blir det nakensnäckor på alla dyken.


Lördag 10 april och söndag 11 april, 2020

Under helgen med Klas Malmberg och Kennet Lundin blir det både båtdyk och dyk vid Släggö. Vi samlar in nakensnäckor i burkar och gemensamt tittar vi i luppar. Artbestämning och förklaringar. Det blir mycket nakensnäckssnack när Klas och Kennet kör igång! Kul killar som kan mängder om dessa små söta varelser! Lunch kan vi äta gemensamt och det brukar bli ännu mer prat om nakensnäckor även då =) Klas kommer hålla spännande föreläsning om färger, former, föda, vanor och ovanor och mycket mer. Du kommer verkligen få lära dig mängder med info om nakensnäckor du inte visste tidigare!


Ingår i kursen:

Båtdyk och dykning vid Släggö, fyllningar (luft och nitrox), teori, certet Padi Ophistobranch Specialty Diver (!) och även boken "Svenska nakensnäckor"!

Boken innehåller 484 foton och illustrationer som visar mer än 100 arter nakensnäckor. Boken har även artbestämningshjälpmedel och massor med info om alla nakensnäckor du kan finna i svenska vatten.


Denna nudikurs har vi för fjärde året nu med mycket stort intresse från deltagarna! Det är oerhört lyckat!

Vi fortsätter med denna spännande specialkurs i år igen!


Pris för kurs: 2750 kr


Om du behöver hyra någon utrustning så kontakta oss i Lysekil så vi kan boka utrustning till dig.


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se