PPD

Dive Team Lysekil

Prova På-Dyk (PPD) i Lysekil


Har du aldrig provat dykning? Perfekt!

Vi tar gärna med dig på din första upplevelse under ytan!


När du gör ett Prova På-Dyk hos ditt Dive Team i Lysekil kommer du få en genomgång för hur dykning fungerar. Vi kommer visa dig dykutrustningen och berätta om vad man använder till vad. Sedan går vi i vattnet tillsammans. Vi börjar på mycket grunt vatten så att du får prova varje steg i ditt tempo. När du vill fortsätter vi ut så att du kan få känna känslan av att vara tyngdlös!


Ett Prova På-Dyk i Lysekil kommer ta dig 1-5 meter under ytan. Det är helt upp till dig. Eftersom vi alltid endast har en Prova På-Dykare i vattnet åt gången med instruktören bestämmer du helt själv! Inga stora grupper i vattnet alltså! Om ni är flera stycken som vill pröva dykning så håller vi genomgången gemensamt och sedan dyker vi med er en i taget. Allt för att alla skall få en så bra och trygg upplevelse som möjligt.

 

För att få göra ett Prova På-Dyk i Lysekil behöver du vara 10 år och fullt frisk. Du kommer få fylla i en hälsodeklaration innan dykningen, har du några frågor på denna så tveka inte att höra av dig till oss. Vi har fått de flesta konstiga frågor =)

Är du under 18 år skall målsman även skriva på. Det finns ingen övre åldersgräns för att få göra ditt Prova På-Dyk, är du fullt frisk och sugen på ett äventyr så fungerar det fint. Rekordet just nu innehar en 70-årig herre! Självklart hjälper vi gärna till att bära utrustningen.


Under sommaren gör vi Prova På-Dyk varje dag. På vår och höst kan vi ordna dykning efter dina önskemål. Vi gör dykningen ute i havet, det blir en riktigt rolig upplevelse där din instruktör kommer kunna visa dig alla spännande djur.

Under ditt Prova På-Dyk har du en våtdräkt på dig som du får låna av oss. Ta med badkläder att ha under och en handduk.


Normalt tar ett Prova På-Dyk 2-3 timmar med genomgång, dykning och eftergenomgång. Det brukar vara så att du har flera frågor efter denna spännande upplevelse! =) Kom ihåg kameran! Det finns chans till riktigt roliga bilder även om du inte kan ha kameran med dig under ytan!

Ditt prova på-dyk i havet i Lysekil kostar 650 kr.

Nu är du redo för en härlig upplevelse!

Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil!


0523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se