Avrostning

Dive Team Lysekil

Avrostning i Lysekil


Var det länge sedan du gjorde ett dyk? Har du aldrig dykt i svenska vatten? Eller känner du dig bara lite rostig? Inga problem! Vi dyker gärna med dig!


När du gör avrostningsdyk med ditt Dive Team i Lysekil kommer vi tillsammans gå igenom planeringen av dyket. Sedan tar vi i lugn och ro på oss sakerna och hoppar i vattnet tillsammans. Vi kanske börjar med ett par övningar om du känner att det är läge för lite repetition. Därefter gör vi en nöjestur under ytan. Du kommer alltså att ha med dig din instruktör under hela upplevelsen!


En avrostning i Lysekil innebär en halvdag med en instruktör. Kanske är det på förmiddagen du gör din avrostning så att du kan följa med båten på eftermiddagen. Eller om du känner för att bli rejält avrostad kanske du gör 2 dyk med din instruktör, då kommer andra dyket att bli mer nöje och en ännu större upplevelse!


Målet för denna upplevelse är att du skall känna dig trygg i vattnet!

Prata med oss om hur länge sedan det var du dök, vad du gjorde då och i vilken del av världen det var. Kanske är det vissa övningar du vill repetera lite extra eller vissa saker du absolut vill se under ytan på den vackra västkusten.


Det viktigaste för oss är att du får ett dyk med din instruktör så som du vill ha det. Vi gör inte avrostningar i stora grupper. Det kommer vara max 4 dykare. Vill du ha en helt egen instruktör? Prata med oss så kan vi säkert lösa det!


Har du egen utrustning så ta med den, det du inte har kan du få hyra av oss. Under sommaren kan det vara bra att boka instruktör och utrustning i god tid, det är många som vill dyka i Lysekil =)


Ditt avrostningsdyk kostar 650 kr per dyk.

Varmt välkommen till Lysekil!Nu är du redo för en härlig upplevelse!

Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se