Butik

Dive Team Lysekil

Butik i Lysekil


Varmt välkommen till vår personliga dykbutik i Lysekil!


Hos oss tror vi på att ge dig den hjälp du verkligen behöver. Så att det blir rätt. För DIG. Det är väl det som skiljer oss från mängden. Vi vill att DU ska vara så nöjd att du kommer tillbaka. Så nöjd att du stolt kan berättar för andra om din goa upplevelse från ditt Dive Team.


Vi har noga valt ut våra leverantörer så att de ger oss trygghet. En trygghet som ger ett mervärde för dig. Om du har några som helst problem med din dykutrustning så ska vi omgående kunna hjälpa dig. Omgående. Du skall känna dig trygg med vetskapen om att ditt Dive Team alltid löser din utrustning så att du kan hoppa i vattnet. Det tycker vi är självklart i Lysekil.


Så oavsett om du behöver ett snorkel-kit eller en måttsydd torrdräkt är vi glada att kunna erbjuda dig kunskap, råd, tips och förklaringar. Välkommen till Lysekil!

När du handlar utrustning hos ditt Dive Team i Lysekil så har du även specialpris på all service på den utrustningen sen, för alltid!!! Det gör att det är mycket fördelaktigt att handla i Lysekil för dig!


Personal Shopper:

Prata ostört med oss om dina funderingar och vilken dykutrustning som blir bäst för just ditt sätt att dyka! Vi bokar en tid med dig och sedan har du full möjlighet att styra diskussionen som du vill. Vi hjälper dig med alla klurigheter.


Service utrustning och limning

Vi utför service på de flesta märken dykutrustning, regulatorer och västar. Vi kan även laga din torrdräkt. Vi limmar halstätningar, armtätningar, kedjebyten och andra typer avlagningar på torrdräkter och våtdräkter. Vi kan ordna provtryckning till dina flaskor. Kom in till butiken så löser vi!


0523 16470

lysekil@diveteam.se

Badhusgatan 16


Här är några av de märken vi jobbar med:

Länkar till olika tillverkare:

Padi

Santi

Halcyon

Apeks

Fourth Element

Ursuit
Varmt välkommen för en underbar upplevelse med ditt Dive Team i Lysekil!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se