Freediver

PADI Freediver

Vill du uppleva den totala friden under havsytan? Med ett enda andetag kan du upptäcka massor med vackert. Fridykning ger dig frihet.

Freediver

Lär känna din kropp, stillheten, fokus, naturupplevelse, tävling, frihetskänslan, spänning. Anledningarna är många till att börja fridyka. Det vi alla har gemensamt är fascinationen för havet och intresset för att utforska den undre världen med hjälp av endast ett andetag.

PADI Freediver kursen kommer ge dig kunskaper du har nytta av både här hemma i svenska vatten och när du är ute och reser.
 
 I kurskostnaden ingår online-teori till din mobil eller surfplatta! Då kan du innan kursen startar gå igenom all teori och få tips för din fridykning! Du kan se hur vi kommer lägga upp kursen och när du fyller I frågorna på online-teorin så ser vi att du har gjort den. Otroligt smidigt =) Vi lär dig tekniker för att hålla andan och gemensamt kan vi hjälpa dig att komma längre i din träning. Vi gör sedan ett stilla dyk med övningar för att hålla andan och du får testa dina nya tekniker. Därefter blir det två sessioner med dyk i havet. Vi tränar på att dyka ned längs en lina och även på att dyka mer fritt. Vad sätter du själv upp för mål? Vi leder dig på rätt väg för att bli bättre. En mycket spännande kurs!

Freediver kursen är 2 dagar och efter avslutad kurs får du ett certifikat som bevis på dina nya kunskaper.

Har du inte all utrustning du behöver? Inga problem, du kan hyra av oss. Vi kan även komma med smarta tips och råd om du funderar på att köpa utrustning.

PADI Freediver kostar 2490 kr. Kontakta oss så att du får ut din kod till online-teorin, så kan du starta läsa om spännade fridykning direkt.

 
Pris
  •   2.790 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!