SMB & BÅT

En upplevelsehelg med det lilla extra!

SMB & BÅT

En helg med fokus på dig och din dykning från både land och båt!

När vi avslutar våra kurser här på Dive Team ger vi våra elever tips om när det går att använda sig av färdigheterna från kursen. Nu vill vi och våra instruktörer utveckla detta genom att faktiskt ihop med våra elever genomföra det vi pratar om. Vi erbjuder därför under våren möjlighet till kurs i kombination med utfärd. En fullspäckad upplevelsehelg med andra ord!

SMB är något som är användbart under alla dyk, både i Sverige och utomlands. Det är också ett redskap som allt fler dykcenter sätter krav på att du har och kan behärska på dykturer.  Vad är då bättre än att gå kurs och sedan faktiskt följa med din instruktör ut på båten för att testa dina nyvunna kunskaper? Vi vill ge alla våra elever en så gedigen utbildning som möjligt och vi tror på ett koncept där man känner att man är trygg i sin dykning även efter utbildning. Frågetecken ska dyka upp ihop med sin instruktör för att bli en ännu tryggare dykare!

Under detta helgupplägg kommer du få dyka mycket och på flera olika platser! Dag ett genomförs de huvudsakliga delarna av SMB-kursen på dykcentret och Släggö dykplats. Här kommer ni få möjlighet att se olika typer av bojar och annat smått och gott som är av användning inte bara vid kursdyk utan alla typer av dykning. Dag två genomför ni två dyk från båten tillsammans med er instruktör. Ni kommer som nämnt ovan då ha möjlighet att träna era färdigheter ute på båtutflykt och få svar på eventuella frågor.

 
Pris
  • Ordinarie: 3.950 kr
  • Dive Team Members: 3.450 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 073-546 81 22

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!