Dalarö dykpark Oktober 2021

Den 7-10 oktober åker vi till Dalarö för att dyka massvis med vrak!

Vrakdykning kring Stockholm


Östersjön är ett unikt hav. Framförallt för den stora samlingen vrak som gömmer sig under ytan, men också för den känsliga marina floran och faunan. Sedan människan lärde sig att bygga båtar har befolkningen kring Östersjöns kuster varit beroende av sjöfarten för handel och transport. Många sjöslag har också utspelat sig vid dyningarna till världens fredligaste land.

Det bräckta vattnet gör så att det som en gång landat på Östersjöns botten stannar där längre än vad vi kan föreställa oss och ger oss en unik möjlighet att uppleva dem igen.

Det finns tusentals vrak och en hel del andra sorters lämningar som var och en för sig berättar en historia . Vrakdykningen i Stockholm visar en viktig, till stor del orörd del av vårt kulturarv. Från stormaktstidens pampiga byggen, världskrig, ånglastfartygens era, dumpade skepp, kollisioner, fiskefartyg och ett och annat försäkringsbedrägeri.

Även om vi besitter modernare teknik och andra kunskaper än vad man gjorde förr, så är det samma bergsknallar, öar och farvatten vi beskådar under vår genomfart i Stockholms skärgård.

Denna resa innehåller följande:

  • Totalt 5 stycken dyk i en unik miljö
  • Logi 3 nätter
  • Mat (frukost, lunch samt middag fredag och lördag)
  • Luftfyllningar (50 SEK extra för Nitrox per fyllning)

För att läsa mer om resan klicka in på resedokumentet nedan!

Inför resan

För att åka med på denna resa behöver du vara certifierad Advanced open water samt att vi rekommenderar att du är certifierad vrakdykare alternativt har erfarenhet av vrakdyk sedan innan. Detta kan vi självklart se till att certifiera dig i innan avfärd, det du behöver göra är att höra av dig till oss på mail eller telefon så ordnar vi detta!

Pris
  •   4.995 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Filer för nedladdning