Tuna Hästberg - april 2020

Detta är dykning på en annorlunda nivå. Verkligen. 80 meter ned i en gruva finns det klara vattnet. Stora salar fyllda med grundvatten. Lampor. Detta är något du måste uppleva minst en gång i livet!

OBS! Du behöver INTE vara grottdykare! Vi dyker i de öppna delarna av gruvan. Denna resa fungerar för dig som är AOW eller liknande.

Vi kommer även få en guidning med klättring! Det är oxå riktigt roligt! 

I gruvan är det cirka 4 grader året om, både på land och i vattnet så varma kläder är att föredra till den resa. Trots temperaturen är det än härlig dykstart på året och en upplevelse man inte vill missa! Då större delen av vårt crew har varit och dykt i Tuna 

All mat från vickning fredag till lunch söndag ingår liksom kaffe, te och vatten. Annan måltidsdryck ingår ej.

Boende: Vi bor spartanskt men bekvämt i gamla byskolan i Tuna Hästberg. Det finns sex bäddar, resten av oss bor på madrass på golvet. Ta med lakan/täcke/sovsäck modell varmare och kudde. En varm tröja och inneskor är också bra att ha. Dusch och bastu finns för att kunna värma upp sig efter en dag i det krispiga vattnet!

Bystugan/gamla skolan där vi bor öppnas fredag kväll den 17e april kl 19:30 och sedan kör vi vickning och en kort genomgång 21:00. På lördag morgon serveras frukost 07:30 och då förbereder vi även lunchen. Resten av programmet går vi igenom på fredag kväll.

Endast ett fåtal platser kvar så boka upp dig redan nu!