padi reactivate

Dive Team Lysekil

PADI ReActivate


Var det länge sedan du dök? Kanske var det även länge sedan du gick din kurs?


Vi tar gärna med dig på ett dyk med Padi ReActivate för att få dig up-to-date med din dykning. Målet med detta är att göra dykningen trygg och säker för dig igen. När du bokar in dig på en ReActivate så får du online-teori som du kan sitta med hemma i lugn och ro. Sedan kommer du till oss i Lysekil och vi går igenom teori, utrustning, dykplanering och tips tillsammans med dig. Och så gör vi ett dyk ihop. Efter dyket kommer vi kunna prata om det vi såg under ytan och logga dyket tillsammans.


Padi ReActivate är till för dig som vill komma igång med din dykning igen. Vi kommer göra denna upplevelse både nyttig och rolig för dig. Ditt Dive Team i Lysekil har lång erfarenhet av dykutbildningar och anledningen till att vi har blivit så populära är att vi gör dykning i små grupper.


I din Padi ReActivate ingår online-teori, genomgång med instruktör här i Lysekil, 1 dyk med din instruktör och ett nytt certificat där det står att du har gått en ReActivate. Vi har även lagt med hyra av dykutrustning för ditt dyk, så du behöver bara ta med dig badkläder, handduk, loggbok och cert (om du har kvar dessa) Saknar du ditt certifikat så kan vi hitta det i PADIs databas, inga problem.


Padi ReActivate kostar 1500 kr.


Om du är intresserad av att göra mer dykning samma dag som du kommer till oss kan du välja mellan att följa med båten på eftermiddagen, eller göra ett landdyk till. Vill du så finns det även möjlighet att hyra med en guide på fler dyk. Fråga oss om du är intresserad av mer dykning. Vi fixar!


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

0523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


0523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se