Zombie Apocalypse Diver

Dive Team Lysekil

Zombie Apocalypse Diver


Världen har gått under i den stora smittan. Ett fåtal människor kämpar för att överleva. Zombie katastrofen är ett faktum. För att klara sig har ett par personer höjt sig över skräcken. Dessa kämpar kan nu lära dig allt om hur du ska leva undan zombierna. En kurs har gjorts för att du ska få öva alla tekniker du behöver. Detta är din chans att överleva Zombie Apocalypsen. Ta den. Du behöver det. Du vill leva. Du är stark. Vi hjälper dig.


Under kursen kommer vi bland annat lära dig tekniker för att bärga viktiga föremål, vi kommer öva tekniker för att undvika zombieattacker, vi går igenom hur ett sår infekteras, du får lära dig massor om teorierna kring smittan och hur den uppkom.


Förbered dig på en dag full av viktig info för att kunna leva vidare mitt i Zombie Apocalypsen. 

Kursen innehåller teori, övningar och dyk. Ett hett tips är att ta med en tröja eller liknande som kan offras... Det är farligt att vistas i närheten av Zombies... Vi garanterar en rolig och galen kurs utöver det vanliga. Ingenting med Zombie Apocalypse Diver kursen är normalt =)


2020 års Zombiekurs går lördagen 7 november 9:00 (Samma dag som Divers Night!)


Om du behöver hyra någon dykutrustning finns allt att tillgå hos oss i Lysekil. Bara hör av dig så bokar vi grejer till dig. Kursen ger dig det extremt unika certifikatet PADI Zombie Apocalypse Diver! Kursen är en specialkurs godkänd av PADI. Givetvis kan du även tillgodoräkna dig kursen till ditt Master Scuba Diver certifikat! Enda förkravet på kursen är att du är dykare på någon nivå och att du gillar galna upptåg =)


Denna ovanliga specialkurs kostar endast 1290 kr i Lysekil.

Du kommer stolt kunna visa upp ditt Zombiecert på dykresor, bland vänner och i baren =)


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

Här kan du läsa mer om oss på Dive Team.


Boka din plats på tidernas galnaste kurs! Jakob och Tiger är Sveriges enda instruktörer på denna kurs, så det är en mycket liten skara dykare som kan uppvisa detta certifikat! Klart spännande med unika utbildningar!

0523 16470

lysekil@diveteam.se


OBS! Begränsat antal platser! Skynda dig för att överleva! Mohahahahahaha! =)


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


0523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se