kurs ean

Dive Team Lysekil

Nitrox - PADI Enriched Air Diver


Under din PADI Enriched Air Nitrox Diver Specialty kurs kommer vi lära dig att dyka med syreberikad luft. Detta är INTE en teknisk kurs och vi dyker INTE djupare. Tvärtom. Att dyka med nitrox innebär att du får mer tid på dina vanliga dyk. En bättre säkerhetsmarginal. Och en större förståelse för hur gaser påverkar din kropp under vattnet.


Vi går igenom dykning med blandningar från 22-40 %. Så efter denna kurs kan du dyka nitrox på dina dyk här hemma eller på semestern i t.ex. röda havet.


Förr i tiden var nitrox något exotiskt som bara gick att få på ett fåtal platser. Idag finns det "nitrox for free" på väldigt många dykcenter världen över. På flera dykbåtar är det standard med nitrox. Allt fler upptäcker att nitrox ger många fördelar för kroppen och att det blir mer tid bland de vackra fiskarna.

Din nitroxkurs är perfekt att kombinera med andra kurser där du har nytta av nitroxens egenskaper. Vid vrakdykning till exempel, när du utforskar ett vrak vill du verkligen ha mer tid, då är nitrox ett mycket bra hjälpmedel. Likaså under djupkursen pratar man om att nitrox är ett bra komplement för att få lite mer bottentid. Intresserad av marinbiologi? Då är det kanske en viss art du vill studera extra noga och behöver mer bottentid. Om man fotograferar eller filmar under ytan har bottentiden en tendens att bara springa iväg, då är nitrox ett mycket bra val. Egentligen finns det väldigt få tillfällen du inte kan dyka med nitrox i dina flaska.


Kursen är en teorikurs med praktiska övningar. Vi gör inga dyk alltså. Du får bland annat lära dig räkna ut olika mixar och du får lära dig analysera gasen i din egen flaska.


Din nitroxkurs håller vi när det passar dig! Några kurser har vi schemalagt, passar de inte dig är det inte ett problem. Tillsammans kan vi bestämma ett datum som fungerar i ditt schema. Räkna med att kursen tar en halv dag, eller en kväll. Till kursen hör en liten bok som vi kan posta till dig, så hinner du i lugn och ro läsa den innan kursen startar. Har du inte tid att läsa boken? Då löser vi det här i Lysekil när du kommer hit, så får du mer tid till dykning.


Ring/maila oss så kan vi säkert schemalägga en kurs som fungerar för dig!

Nitroxcertet kan du också tillgodoräkna dig för Master Scuba Diver certifikatet!

Vi ses hos ditt Dive Team i Lysekil!


Din nitrox kurs i Lysekil kostar 1690 kr

För dig som är DIVE TEAM MEMBER kostar den bara 1490 kr


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se