kurs ow vecka

Dive Team Lysekil

Grundkurs veckor - OW-kurs - i Lysekil


Är du redo för ditt livs största upplevelse?


En grundkurs i dykning, PADI Open Water Diver (OW), ger dig oändliga möjligheter till äventyr!


Lysekil har länge haft filosofin att mer tid per elev ger bättre resultat. Vi har därför mindre grupper på våra kurser, fler instruktörerstimmar per elev och betydligt mer tid per elev i vattnet. Vi håller en enormt hög säkerhetsnivå och våra elever blir mycket duktiga dykare.


Hemligheten ligger i att vi ser till DINA behov och vi vet att alla människor är olika. Vi gör allt vi kan för att du skall ha det så gött som möjligt under din vistelse hos oss i Lysekil.


När du har gjort klart din grundkurs får du ett certifikat som gäller resten av livet, i hela världen. När man går en utbildning inom dykning blir man certifierad för att dyka i likadana vatten eller bättre som dem du hade under din kurs. Det betyder att när du har gått din grundkurs i Sverige kommer du utan problem kunna dyka i alla världens hav.


Under din grundkurs i Lysekil kommer du få möjligheten att lära dig dyka med både våtdräkt och torrdräkt. Detta gör att du skulle kunna dyka 12 månader per år om du så vill.


Under sommarkurserna håller vi grundkurserna under en vecka (!), heldagar måndag till fredag. Ett tips är att du schemalägg helgen för dykning också, då har vi alla möjligheter att göra din vistelse i Lysekil helt oförglömlig. Jämför oss gärna med andra dykskolor, vi ger dig extremt mycket tid per elev. Utomlands är det inte helt ovanligt med en grundkurs på 3-4 dagar... Vi i Lysekil vill tro att du blir betydligt duktigare och tryggare i vattnet med mer tid. Vårt kurskoncept har utvecklats under många år och vi är mycket nöjda att kunna ge dig en grundkurs vi själva skulle välja att gå.


Du behöver inte göra en läkarundersökning innan du hoppar i vattnet. Så länge du är fullt frisk räcker det. Har du några funderingar kring exempelvis diabetes, allergier, astma mm så ring och prata med oss. Vi har hört de flesta varianter på frågor =) och har svar på det mesta. Vi har även kontakt med dykläkare om du har riktigt kluriga funderingar.


Nu är du redo för ditt livs största upplevelse!

Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Din grundkurs under sommaren kostar 6990 kr.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


0523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se