kurs sök o bärgning

Dive Team Lysekil

Sök & Bärgning - S & R Diver


"Med linrullen i ena handen började jag räkna fensparkarna. 7-8-9. Sväng höger. Bytte greppet om linrullen och tittade på linan som sakta rullas ut. Spänningen steg. Nu närmade jag mig området vi pratat om på genomgången. 12-13-14. En stor sten skymde plötsligt sikten. Nej. Det var ingen sten. Allt som växte på den lurade mig. Jag har hittat den! Med ökad puls började jag fästa en tamp och ta fram lyftsäcken! Vilken lyckodag!"


Detta är kursen för dig som vill ha äventyr. Kanske tycker du om spänningen att leta efter borttappade föremål? Sökmönster beroende på dykplats är ett moment på denna kurs. Vi kommer även lära dig att på ett säkert sätt lyfta tyngre saker till ytan med lyftsäck. Vi lär dig olika smarta knopar för olika ändamål under och över ytan. Som en bonus kommer du även få en bättre kontroll på din avvägning och din navigering under vattnet. En mycket spännande kurs med nyttiga kunskaper för all din framtida dykning alltså.


Givetvis kan du tillgodoräkna dig denna PADI Search & Recovery Diver Specialty kurs till ditt Master Scuba Diver certifikat!


Sök och Bärgningskursen innehåller 4 dyk och tillhörande teori. Det brukar bli två heldagar med spännande övningar. Om du behöver hyra någon utrustning finns allt att tillgå hos oss i Lysekil.


Din Sök och Bärgningskurs kostar 2390 kr i Lysekil.


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se