kurs-solo

Dive Team Lysekil

Self Reliant Diver


Har du kommit långt i din dykkarriär vet du att du ibland måste dyka med känslan av att vara ensam. Det kan vara för att din parkamrat är för långt borta, eller för att du har en mycket mer oerfaren buddy. Eller så är du fotograf med kameran som din buddy för modellen är längre bort. Denna kurs ger dig ett helt nytt självförtroende under ytan.


Self Reliant Diver är kursen som är framtagen för dig som vill kunna vara beroende endast av dig själv under ytan. Vi lär dig knepen. Solodykning har länge varit ett hett ämne att diskutera. Alla har en åsikt. Det slutgiltiga beslutet om solodyk ligger hos Dig. Vill du ha en utbildning som ger dig rätt säkerhet så har vi lösningen här i Lysekil.


Kanske dyker du ofta med nybörjare? Kanske vill du känna att du kan lösa problem på egen hand? (även om parkamraten är med), kanske gör du dyk ingen annan orkar med så du blir ensam i både planering och genomförande. Anledningarna till denna dykkurs är mycket olika. Välkommen till en spännande utbildning!

Self Reliant Diver kursen är 2 dagar och innehåller 3 stycken dyk. Vi kommer ha teori med diskussioner om olika situationer som kan uppstå när man är själv under ytan. Vi kommer göra dig till en mycket säker parkamrat, du kommer ha en större trygghet under ytan. Väldigt mycket på kursen är sådant du har nytta av i all din dykning, inte bara för att dyka på egen hand.

Förkrav på kursen är aow och minst 100 loggade dyk. Du betalar för utbildningen, certifikatet får du göra dig förtjänt av. Vi certifierar dig om du klarar alla övningarna OCH har rätt attityd till solodykning.

 

Utrustningskrav för kursen:

Dubbla datorer

Kompass

Redundant luftsystem

SMB och 30 meter lina

Kniv

Slate

Backup mask


Givetvis kan du även tillgodoräkna dig PADI Self Reliant Diver kursen till ditt Master Scuba Diver certifikat!


Kursen kostar 2990 kr.


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se