kurs utrustning

Dive Team Lysekil

Utrustning / Equipmentkurs


Nu är det dags att verkligen testa utrustning! Detta är kursen för dig som vill klämma, känna, pröva och vet allt om utrustning. Vi går igenom allt från regulatorer, inflatorer, flaskkranar, materialval i fenor, ytskikt inuti reggar, varför vissa säten du andas med är gjorda av ädelstenar, slanghål, maskglasmaterial, snorkelventiler, slingflaskkarbiner, rb, torrdräktskedjor, andningsmembran osv osv osv.


Detta är kursen för dig som är antingen väldigt nyfiken på utrustning och vill få reda på hur allt verkligen fungerar. Eller för dig som t.ex. ska köpa utrustning och verkligen vill testdyka flera olika varianter innan du köper något.


Det bästa med din PADI Equipment Specialty Diver kurs är att DU kan påverka innehållet i kursen! Är du speciellt intresserad av en viss typ av utrustning så kan vi styra så att vi pratar extra mycket om detta! Perfekt!

Kursen innehåller teori, mycket klämma och känna på utrustning samt 1 flexibelt testdyk. Vill du endast ha den teoretiska genomgången och inte dyka är det helt ok, vill du göra dyket extra långt går det också att lösa. Allt för att du ska få ut mesta möjliga av din utrustningskurs. Berätta vad du har för önskemål så ska vi lösa så att du får testa det du är extra nyfiken på! Vi har de flesta sakerna i butiken och totalt pryltokiga instruktörer =)


Givetvis kan du även tillgodoräkna dig PADI Equipment Specialty Diver kursen till ditt Master Scuba Diver certifikat! Räkna med att kursen tar nästan en hel dag om du vill göra dyket också. Vi kan schemalägga denna kurs väldigt enkelt, så kontakta oss för att hitta ett datum som passar dig bäst.


Kursen kostar 1590 kr.

Är du Dive Team Member kostar din utrustningkurs bara 1090!


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


+46 (0)523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se