kurs vrak

Dive Team Lysekil

Vrak


Vill du dyka på vrak? Är du nyfiken på trävrak och stålvrak? Vill du bli en säkrare dykare? Lockar historia och dramatik från t.ex. andra världskriget?


Detta är kursen för dig som är en plåtdykare, rostsökare och krigsfanatiker. Vi besöker varje år vrak världen över av den enkla anledningen att vrakdykning är galet spännande!


PADI Wreck Diver Specialty kursen i Lysekil innehåller teori om vad du skall tänka speciellt på när du dyker på vrak. Vi går bland annat igenom tips och planering för att göra olika sorters vrakdyk säkra. Både grunda och djupa. Med och utan penetration. I Lysekil har vi även utökat teorin med extra info vi tycker är bra inför vrakdykning.

Efter teorin gör vi 4 dyk gemensamt. På varje dyk gör vi flera olika övningar så att du kommer lära dig att dyka vrak säkert och verkligen uppskatta vrakdykning. Vi går igenom flera kända och okända vrak och visar både bilder och filmer. Allt för att ge dig en gedigen kunskap om vrakdykning. Både i svenska och tropiska vatten. Räkna med 3 timmars teori, vi har mycket nyttigt och spännande att berätta. Bli inte förvånad om det är mer än en instruktör som vill vara med och berätta vrakdykarhistorier. Detta är ett ämne som många brinner för.


Något som är riktigt intressant med vrak som många kanske inte tänker på, är att djurliv dras till vrak. Det är en perfekt barnkammare, erbjuder skydd mot både rovdjur och väder. Runt och inuti vraket hittar man väldigt ofta mer djurliv än ute på botten. Så bli inte förvånad om du simmar inuti lastrummet tillsammans med en sköldpadda eller tittar in i en hytt tillsammans med en hummer. Vi kan berätta flera underbara historier där det marina livet tagit till sig vraket som ett flerbostadshus.


Om du behöver hyra någon utrustning finns allt att få tag på hos oss i Lysekil.

Wreck Diver kursen kommer även ta dig ett steg närmare Master Scuba Diver!


Vrakkursen kostar 2390 kr.


Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

HÄR kan du läsa mer om oss.


Boka din plats på nästa kurs!

+46 (0)523 16470

lysekil@diveteam.se


Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil för en underbar upplevelse i undervattensvärlden på västkusten!


0523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se