DIVERS NIGHT 2020!

Äntligen är det dags för årets Divers Night och som vanligt händer det massa roligt på centret!

DIVERS NIGHT 7/11 2020 

Den internationella dyknatten där vi tillsammans firar gemenskapen och det sociala kring dykning genom ett nattdyk (och mycket mer) som ni inte får missa med start kl 18.00!

Nattvandring på Havets Hus
Upplev och lär dig om det fantastiska djurlivet som är aktivt under natten. I ett nedsläckt Havets Hus, försedd med ficklampa, får du lära dig om nattlivet i havet. Under rundvandringen kommer du få ett nytt perspektiv och se en välkänd dykplats ur en ny synvinkel. Ett quiz kommer även att genomföras under vandringen, med fokus på marint nattliv. En lycklig vinnare kommer att vinna ett fin fint pris! Start kl 18.00 på Haves hus och kostar 250 SEK. Det är MAX 15 personer, så se till att boka din plats!
Bokning görs enklast här på hemsidan.

Reel Diving är på plats och föreläser och demar lampor och värmesystem.

Utställning om Hajar av Lars Duvander.
Se Lars fantastiska målningar här på Dive Team, denna gång med tema på vithajar.

Boende under kvällen.
Hotell Lysekil älskar dykare och har ett kanonerbjudande. Under Divers night (7/11) kan ni boka boende på hotellet för 200 SEK/person när i uppger koden Divers night vid bokning. 

Briefing inför dyket sker 19.30 och sen går vi gemensamt under ytan 20.20. Även här kommer det finnas chans att vinna ett pris, håll utkik på sociala medier för mer information!

Vi ses den 7 november!

Psst.. Har du inte ett PADI Night Diver certifikat? Passa på att gå kursen innan dess.