EVENEMANG PÅ DIVE TEAM 2021

Under våren kommer ett flertal evenemang erbjudas på flera olika ställen, både online och här på Dive Team!

Vårens efterlängtade evenemang på dive team!

 

påskhelg på dive team 2-5 april
  • Fototävling, leta upp och fota Sjöharar på Släggö! Hur många Sjöharar kan du hitta på Släggö under påskhelgen? 
  • Workshops, Torrdräkt -vad ska jag tänka på? Utrustning -Vart börjar jag?
  • Båtutfärder & guidning, följ med på guidning på Släggö eller ut på båten! Har du redan en buddy? Då är ni varmt välkomna att hänga med på båten och dyka i egen regi!
  • Kurser, uppstart på Divemaster, Rescue diver, Deep och Advanced
 
Plykning 17 April 10:00-16:00

Vad är ett Plyk? PLocka skräp som du stöter på under ett dYK? Gör medvetna dyk varje dyk. Mellan 10.30 och 16.00 är alla dykare varmt välkomna att delta i årets Plykning.

2018 genomfördes senaste plyket och då medverkade hela 81 dykare, kan vi slå detta? Hur då tänker ni? I år behöver inte alla plyk genomföras på Släggö utan kan vara vart som helst. Sverige, Maldiverna, Island, Sydafrika. Ja vart som helst! Vi kommer dela ut ett pris till en av alla plykare och för att delta online behöver ni göra följande:
Ta en bild från dyket där ni visar skräpet ni har fått upp samt att ni taggar Dive Team Lysekil till inlägget. För att fjäska till sig lite extra poäng har ni även med Dive Team loggan på ett eller annat sätt i bilden!

Crew från Dive Team kommer stå nere vid släggöbryggan och registrera alla dykare som hoppar i där. Vi förser er så långt det går med skräppåsar men har ni egen ta med den. Det går även bra att dela en påse på ett dykpar.

Målet denna dag är inte att plocka så mycket skräp som möjligt utan att skapa medvetenhet kring vår undervattensmiljö!

dive team science day 8 maj 10:30-18:00

En fullspäckad dag i vetenskapens namn!

Det kommer erbjudas föreläsningar online, dykning med vetenskapligt tema och quiztävlingar med fina priser. Även tävlingarna är självklart möjligt att delta på online. Vill du vara med på dyket eller delta på quizen anmäl dig eller ditt lag till lysekil@diveteam.se

Inriktingen kommer självklart vara på våra hav. Under denna dag kommer det vara möjligt att få en inblick i en liten men spännande del av forskningsvärlden!

Håll utkik här för mer information om länkar till föreläsningar mm!

Reel Diving demodag 8 maj 

Samma dag som Dive Team Science day kommer även Reel Diving vara på plats ute vid Släggö för er möjlighet att ställa frågor om märken som Halcyon, Santi och Shark. Under denna dag kommer det vara olika erbjudanden, så är du ute efter en specifik eller ny utrustning är det ett ypperligt tillfälle att passa på!

Det kommer även finnas möjlighet till att prova olika produkter från både Halcyon, Shark och Santi!

Pris
  • Ordinarie: 150 kr
  • Dive Team Members: 0 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se