gentlemen´s Club

En dag för alla våra fantastiska män inom dykningen

Följ med på en dagsutflykt med Gentlemen's Dive Club! Upplev en dag fylld med dykning, god mat och härlig gemenskap ombord på Black Raven.

Här är vad du kan förvänta dig: 
Vi börjar dagen med att lasta Raven 09:00. Koppla av på däck med frukost och njut av utsikten medan vi färdas till dykplatsen. Vår galna besättning finns där för att se till att du har det bra. 
 
Under dagen finns det tid för att göra två dyk. Du får chansen att prova på skoter och se unika undervattenslandskap i hög hastighet. Ta med din egen dykutrustning, eller hyr utrustning från oss om du inte har egen. Du behöver INTE vara certifierad på DPV/skoter för att få lov att nyttja dem denna dag. Våra instruktörer kommer att ge er en utförlig briefing ombord innan ni dyker. 
 
Under dagen serverar vi tigers berömda pizza, om vädret tillåter. Tillagad direkt ombord. Njut av nybakad pizza med dina favoritpålägg – en perfekt energikälla för dagens äventyr. En diskussion som bör tas upp är om annanas verkligen hör hemma på en pizza eller inte?!?
 
Efter dykningen kan du koppla av ombord. Ta ett dopp i havet, sola på däck eller bara njut av den friska havsluften.
Ombord på Black Raven bjuds det på frukost, fika, lunch och mera fika. 

 
Träffa andra dykentusiaster och dela dina upplevelser. Utflykten är perfekt för att skapa nya vänskaper och ha kul tillsammans.

När Raven kommer iland för kvällen , lastar vi av vår utrustning på dykcentret följt av en gemensam men frivillig middag på Old House Inn. Middag betalas separat och på plats. 

 
Boka Din Plats Idag 
Gentlemen's Dive Club erbjuder en perfekt kombination av äventyr och avkoppling. Oavsett om du är en erfaren dykare eller nybörjare kommer du att få en minnesvärd dag. 
Boka din plats idag och följ med oss på en oförglömlig resa under havsytan. Boka direkt på DiveTeams hemsida eller kontakta oss för mer information och bokningsalternativ.  

I priset ingår:
Frukost
Fika

Lunch
Hyra av skoter
2 dyk
Överraskning 

Ingår INTE i priset
Medlemsskap i Black Raven Dive Club för dig som inte redan är det 150 kr
790 kr som betalas på plats på Black Raven.
Middag på Old House Inn

Varmt välkomna in i gemenskapen!

Pris
  •   950 kr
Kommande datum
  • lör 3/8
    Fullbokat

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se