Information gällande COVID-19

Här hittar du all information som berör din dykning här hos oss på Dive Team.

Till våra kära kursdeltagare & båtdykare

Efter att rekommendationer gällande COVID-19 har framtagits för dykning, måste vi dessvärre meddela att vissa kurser, samt båtutfärder kommer att bli framflyttade. De kurser som påverkas är de som inte går att genomföra på ett effektivt sätt utan att frångå rekommenationer.

Vi på Dive Team tycker givetvis att detta är supertråkigt, men sätter samtidigt säkerheten först. Vi väljer att flytta fram utvalda kurser och båtutfärder tills vidare. Detta på grund av att minska belastning på sjukvård vid en ev dykolycka där tryckkammare kan bli nödvändig.

Tryckkammare kräver stor styrka av sjukvårdspersonal som i dagsläget behövs finnas tillgängligt för de patienter som drabbats av COVID-19.  Utöver detta ligger det också till grund för minskad smittspridning i den mån som vi förmår. 

Vi arbetar i detta nu för fullt för att nå ut till er som har bokat er på en kurs som blivit påverkat utav detta och vi arbetar med nya datum för samtliga kurser. Det kommer fortsatt finnas personal på plats här på dykcentret onsdag-söndag, så finns det frågor eller funderingar kring er bokning eller dykning går det bra att maila, ringa eller komma inom dykcentret om man är i närområdet.

Det finns fortfarande mycket man KAN göra. I och med att personal finns på plats kommer vi öka vår kapacitet för service av utrustning och butiken kommer vara öppen. Vill du fortfarande gå kurs finns möjligheten, mycket av kurserna kan du nämligen göra online. Ett flertal kurser går att göra 100% på distans, även för dig som inte hunnit gå din grundkurs/Open Water Diver.

varma hälsningar från ert dive team.