MSD Challange

Höstens utmaning med ett extra fint pris är här!

Hösten närmar sig och vi alla längtar efter härliga nattdyk, allt spännande djurliv som visar sig och så klart alla roliga aktiviteter som vi just nu sitter och planerar!

Först ut presenterar vi höstens Master Scuba Diver-utmaning. Vill du ta dykningen till en ny nivå och uppnå ett certifikat som endast 2 procent av alla PADI-dykare har? Då är Master Scuba Diver perfekt och det är du själv som väljer hur du vill uppnå detta certifikat. För att nå till Master Scuba Diver behöver du uppfylla följande:

 

Minst 50 loggade dyk

5 Specialkurser

Vara PADI Rescue Diver

 

Vi kommer i och med detta även erbjuda UV Foto med ett Dive Team Special-upplägg. Lördagar kommer fokus vara på makrofoto och söndagar har fokus på vidvinkel, med möjlighet att gå båda dagar eller endast en.

Är det så att du vill boka upp dig på en specialkurs utan att delta i själva MSD-utmaning är du självklart varmt välkommen att boka dig på valfri kurs ändå!

 

INTE NOG MED ALLT DETTA!

 

Är det så att att du uppnår certfieringen Master Scuba Diver har du även möjlighet att under avslutningsdagen vara med i utlottningen om en Divemasterkurs!