Service

Dive Team Lysekil

Serva din utrustning i Lysekil


Varje år behöver din regulator ses över så att den fungerar som den ska. Salt, sol, sand, gräs, stötar, skak och parkamrater =) kan påverka inställningen. Även din väst, torrdräkt och flaskkran kan behöva lite kärlek. Kanske är det en halstätning på din torrdräkt som börjar bli naggad i kanten? Kanske är handledstätningen mer som tuggummi än latex? Är din flaskkran lite trög? Smygpyser västen? Är det små jack i slangarna på regulatorn? Ser det ut som om det är ärg inne i gängan på förstasteget? Batteribyte på dykdator? O-ringar är slitvara, de håller inte för alltid. En service på din utrustning är en mycket billig livförsäkring...


Vi tar emot nästan alla märken och modeller i Lysekil. Vi server regulatorer, lagar dräkter, fixar inflator och ventiler på din BCD, byter torrdräktskedjor, halstätningar, handledstätningar, lagar hål osv osv osv. Vi löser så gott som allt. Kom in och visa så berättar vi lösning och hur lång tid det tar. Vi kan ofta lösa akuta problem fort om du har bråttom i vattnet.


Vill du vara ute i god tid innan dyksäsongen drar igång så lämna in dina saker på hösten. Då slipper du få panik när vädret helt plötsligt ropar: DYKA DYKA DYKA =) 

OBS! Du som har köpt din dykutrustning hos Dive Team i Lysekil har specialpris på all service!!!


Bra att tänka på om du vill veta exakt hur lång tid service på din utrusnting kommer ta: vilket märke och modell har du? Vet du inte så ta ett foto och skicka hit. Allra bäst är om du kommer in till oss och tar med utrustningen, då ser vi direkt vad det är och vad som behöver fixas.


En vanlig fråga vi får efter service är om du måste tänka på något speciellt. Ja, lite bra tips finns. En regulator som är nyservad kommer ibland att behöva efterjusteras när du har gjort ett par dyk. Delarna är nysmorda och liksom faller på plats och då kan inställningarna förändras någon mikromillimeter. Detta innebär att din regulator blir lite väl lätt att andas ur. Ibland kan den tillochmed bubbla lite. Vi gör givetvis efterjusteringar utan extra kostnad. Bara kom in till oss så fixar vi direct, och så kan du hoppa i och dyka vid Släggö. En dykdator som vi byter batteri på går under vår försäkring, så om något galet hander loser vi det åt dig!


Vi hanterar service på din dykutrustning precis så som vi hade velat att något servade vår egen utrustning.

Vi lagar, limmar, reparerar, servar och Du kan dyka, uppleva och ha en underbar upplevelse!

Varmt välkommen till ditt Dive Team i Lysekil!


0523 164 70

lysekil@diveteam.se

Copyright © All Rights Reserved


Dive Team Lysekil

Badhusgatan 16 , 45330 Lysekil

+46 (0)523-16470

lysekil@diveteam.se