BÅTDYK

Från båten kan du få uppleva allt djurliv havet har att erbjuda. Drop-offs, stenrösen, väggdyk, ålgräsängar och snäckskalbotten, det finns allt. Vi tar dig ut med båten många dag på sommaren och på helger under vår och höst.

Båtdykning i Lysekil

Vi kör ut dykbåten helg på vår och höst och många dagar på sommaren. Du kan boka din plats ombord i paket eller enbart båtdyken om du vill!

I Lysekil samlas de som är intresserade av havet. Det finns en anledning till att det finns ett gymnasium för marinbiologer, fiskeriverket, forskningsstationer och Havets Hus här. Gullmarsfjorden är Sveriges enda riktiga tröskelfjord. Djurlivet inuti och utanför fjorden är unikt för Sverige. Flertalet arter kan endast ses här och arter kommer upp på dykbart djup jämfört med ute i havet. Alla kobbar och skär utanför fjorden får en enorm mängd vatten som passerar när vattnet i fjorden skall in och ut. Detta gör att på många av våra dykplatser har vi ett rikt marint liv.

Tillsammans med ditt Dive Team i Lysekil kan du få uppleva allt djurliv havet har att erbjuda. Drop-offs, stenrösen, väggdyk, ålgräsängar och snäckskalbotten, det finns allt. Vi tar dig ut med båten många dag på sommaren och på helger under vår och höst. Vill du åka båt andra dagar? Det går säkert att lösa!

För den bästa upplevelsen ser vi gärna att alla har dykt aktivt den närmaste tiden inför båtdykningen. Var det längesedan du dök? Då är du varmt välkommen att genomföra ett landdyk med guide eller på egen hand. Detta kan du genomföra på förmiddagen för att sedan genomföra ett båtdyk på eftermiddagen. Alternativt dyker du från land dag ett och resterande dagar från båten. 

Vi tror på att genomföra båtutfärder på ett sätt vi själva vill dyka på. Säkert, enkelt och roligt. Varmt välkommen till Lysekil!

Ett båtdyk kostar 550 SEK och två dyk samma dag 800 SEK.

Önskar man ett guidat båtdyk kostar detta 1300 SEK per person/per dyk för ett dyk. Önskas två guidade dyk under samma dag kostar detta 2300 SEK per person/per dykdag.

Ett guidat båtdyk för member är 1170 SEK och två  guidade dyk samma dag 2100 SEK.

Önskar du att boka endast ett båtdyk på en dag eller ett guidat båtdyk ring eller maila till oss på 0523- 164 70 samt lysekil@diveteam.se 

 

BLACK Raven 

Du har säkert hört talas om dykbåten Black Raven, en militär trupptransportbåt som byggts om för dykning. Heldagar ute bland kobbar och skär här i Lysekil. Denna 200-båt hittar du mer info om och hur du kan boka din dykning på hemsidan:  www.blackravendiveclub.se

Pris BÅT Heldag
En heldag på Dive Teams dykbåt "Fourth"
  • Ordinarie: 800 kr
  • Dive Team Members: 600 kr
Pris Båt Eftermiddag
  • Ordinarie: 550 kr
  • Dive Team Members: 420 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se