BÅTDYK

Från båten kan du få uppleva allt djurliv havet har att erbjuda. Drop-offs, stenrösen, väggdyk, ålgräsängar och snäckskalbotten, det finns allt. Vi tar dig ut med båten varje dag på sommaren och alla helger under vår och höst.

Båtdykning i Lysekil

Vi kör ut dykbåten varje helg på vår och höst och alla dagar på sommaren. Du kan boka din plats ombord i paket eller enbart båtdyken om du vill!

Max antal dykare per utfärd är under 2021 totalt 8 stycken, för att erbjuda en pandemianpassad upplevelse.

I Lysekil samlas de som är intresserade av havet. Det finns en anledning till att det finns ett gymnasium för marinbiologer, fiskeriverket, forskningsstationer och Havets Hus här. Gullmarsfjorden är Sveriges enda riktiga tröskelfjord. Djurlivet inuti och utanför fjorden är unikt för Sverige. Flertalet arter kan endast ses här och arter kommer upp på dykbart djup jämfört med ute i havet. Alla kobbar och skär utanför fjorden får en enorm mängd vatten som passerar när vattnet i fjorden skall in och ut. Detta gör att på många av våra dykplatser har vi ett rikt marint liv.

Tillsammans med ditt Dive Team i Lysekil kan du få uppleva allt djurliv havet har att erbjuda. Drop-offs, stenrösen, väggdyk, ålgräsängar och snäckskalbotten, det finns allt. Vi tar dig ut med båten varje dag på sommaren och alla helger under vår och höst. Vill du åka båt andra dagar? Det går säkert att lösa!

För den bästa upplevelsen ser vi gärna att alla har dykt aktivt den närmaste tiden inför båtdykningen. Var det längesedan du dök? Då är du varmt välkommen att genomföra ett landdyk med guide eller på egen hand. Detta kan du genomföra på förmiddagen för att sedan genomföra ett båtdyk på eftermiddagen. Alternativt dyker du från land dag ett och resterande dagar från båten. 

Vi tror på att genomföra båtutfärder på ett sätt vi själva vill dyka på. Säkert, enkelt och roligt. Varmt välkommen till Lysekil!

Ett båtdyk kostar 550 SEK och två dyk samma dag 750 SEK.

Önskar man ett guidat båtdyk kostar detta 1300 SEK per person/per dyk för ett dyk. Önskas två guidade dyk under samma dag kostar detta 2250 SEK per person/per dykdag.

Önskar du att boka endast ett båtdyk på en dag eller ett guidat båtdyk ring eller maila till oss på 0523-164 70 samt lysekil@diveteam.se 

 

BLACK Raven 

Du har säkert hört talas om dykbåten Black Raven, en militär trupptransportbåt som byggts om för dykning. Heldagar ute bland kobbar och skär här i Lysekil. Denna 200-båt hittar du mer info om och hur du kan boka din dykning på hemsidan:  www.blackravendiveclub.se

Pris

En heldag på Dive Teams dykbåt "Fourth"

  • Ordinarie: 750 kr
  • Dive Team Members: 570 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!