Guidning

Vill du ha en parkamrat som är riktigt bra på att dyka och kan visa dig både dykplats och marint liv? Underbart! Vi tar gärna med dig till undervattensvärlden i Lysekil!

Guidade dyk i Lysekil

Ibland står man utan parkamrat, eller så vill man bara ha en parkamrat som är riktigt trygg. Våra instruktörer kan ta med dig på en guidat dyk.

Om du har ett önskemål med ditt dyk så kan vi hjälpa dig, det kan vara foto, testa din nya utrustning eller leta efter en viss art av nakensnäcka. Ibland vill man bara ha en parkamrat som man vet finns där om det är något.

Vad du än har för önskemål med ditt dyk så har vi en guide som passar dig!

Antingen gör ni ett dyk från land här vid Släggö eller tar bilen in till någon av de fina dykplatserna kring Gullmarsfjorden eller så åker ni med båten ut till någon av alla de underbara dykplatserna utanför Lysekil.

Det är du som väljer. Detta är en riktigt spännande upplevelse!

Guidning kostar 750 SEK  per person/per dyk.

Är du ute efter ett guidat dyk från båten? Kontakta oss i så fall på mail eller telefon: lysekil@diveteam.se samt 073-546 81 22

Tips! Har du inte dykt på länge och vill därför ha en instruktör med dig i vattnet? Välj då ReActivate för att komma igång igen på ett roligt och säkert sätt i din egen takt!

Pris
  •   750 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 073-546 81 22

email lysekil@diveteam.se