Butik & service

Hos oss tror vi på att ge dig den hjälp du verkligen behöver. Så att det blir rätt. För DIG. Det är väl det som skiljer oss från mängden. Vi vill att DU ska vara så nöjd att du kommer tillbaka. Så nöjd att du stolt kan berättar för andra om din goa upplevelse från ditt Dive Team.

TRYGG DYKNING MED RÄTT UTRUSTNING

Vi har noga valt ut våra leverantörer så att de ger oss trygghet. En trygghet som ger ett mervärde för dig. Om du har några som helst problem med din dykutrustning så ska vi omgående kunna hjälpa dig. Omgående. Du skall känna dig trygg med vetskapen om att ditt Dive Team alltid löser din utrustning så att du kan hoppa i vattnet. Det tycker vi är självklart i Lysekil.

Så oavsett om du behöver ett snorkel-kit eller en måttsydd torrdräkt är vi glada att kunna erbjuda dig kunskap, råd, tips och förklaringar. Välkommen till Lysekil!

När du handlar utrustning hos ditt Dive Team i Lysekil så har du även specialpris på all service på den utrustningen sen, för alltid!!! Det gör att det är mycket fördelaktigt att handla i Lysekil för dig!

Vi är återförsäljare åt märken som bland annat Santi, Halcyon, Cressi, Fourth Element och Suunto. Vill du ha reda på vårat fulla sortiment och märken så slå oss en signal så hjälper vi er!

Personal Shopper

Prata ostört med oss om dina funderingar och vilken dykutrustning som blir bäst för just ditt sätt att dyka! Vi bokar en tid med dig och sedan har du full möjlighet att styra diskussionen som du vill. Vi hjälper dig med alla klurigheter.

Service utrustning och limning

Vi utför service på de flesta märken dykutrustning, regulatorer och västar. Vi kan även laga din torrdräkt. Vi limmar halstätningar, armtätningar, kedjebyten och andra typer avlagningar på torrdräkter och våtdräkter. Vi kan ordna provtryckning till dina flaskor. Kom in till butiken så löser vi!

Varje år behöver din regulator ses över så att den fungerar som den ska. Salt, sol, sand, gräs, stötar, skak och parkamrater =) kan påverka inställningen. Även din väst, torrdräkt och flaskkran kan behöva lite kärlek. Kanske är det en halstätning på din torrdräkt som börjar bli naggad i kanten? Kanske är handledstätningen mer som tuggummi än latex? Är din flaskkran lite trög? Smygpyser västen? Är det små jack i slangarna på regulatorn? Ser det ut som om det är ärg inne i gängan på förstasteget? Batteribyte på dykdator? O-ringar är slitvara, de håller inte för alltid. En service på din utrustning är en mycket billig livförsäkring...

Vi tar emot nästan alla märken och modeller i Lysekil. Vi server regulatorer, lagar dräkter, fixar inflator och ventiler på din BCD, byter torrdräktskedjor, halstätningar, handledstätningar, lagar hål osv osv osv. Vi löser så gott som allt. Kom in och visa så berättar vi lösning och hur lång tid det tar. Vi kan ofta lösa akuta problem fort om du har bråttom i vattnet.

Vill du vara ute i god tid innan dyksäsongen drar igång så lämna in dina saker på hösten. Då slipper du få panik när vädret helt plötsligt ropar: DYKA DYKA DYKA =)