Crew

Alla våra kurser och utfärder hålls av erfarna instruktörer och divemasters. Vi vill förstås att alla som kommer till oss skall känna sig som hemma och lägger därför stor vikt vid att ha ett team som alla dykare - nybörjare som rutinerade rävar - kan trivas med. Bekanta dig med vår suveräna crew, så förstår du snart vad som gör Dive Team till Sveriges mysigaste dykcenter!

Tiger
Ägare, Master Instructor, Kapten Har tillsammans med världens bästa Crew byggt upp ett unikt dykcenter i Lysekil. Flest cert när man dör vinner =)
Malin
Course Director Alltid full av energi. Har gjort raketkarriär i dykbranschen och lägger ständigt nya utbildningar till sin redan långa lista.
KORPEN
IDC Staff Instructor Personen som alltid ställer upp i vått och torrt! Bryter ytspänningen helst med RB:n på ryggen. Följer alltid med på resor världen över.
Knutsson
Master Instructor Lugn, noggrann, systematisk och strukturerad. Ordning och reda alltså! Kan allt som är värt att veta om datorer (vet även exakt hur man mutar Tiger)!
Kex
Master Instructor Härlig man med stort dykbehov. Är i, på och under vattnet hela tiden. Gärna med kameran i handen!
HAAV
Master Scuba Diver Trainer Har jobbat med dykning både i Lysekil och utomlands. Enormt driven kille som alltid vill dyka!
plupp
IDC Staff Instructor Elektrisk kille med galet skön humor! Kopplar alltid och kortsluter inget. Dyker numera alltid med kameran redo!
Petra
Assistant Instructor Är man ute efter ett mysdyk är det Petra man ska vända sig till! Sprider ett lugn och en härlig stämning på centret.
Liam
Assistant Instructor Vår egen Queen of England. Dyker oavsett om det är dåligt väder eller om torrdräkten läcker!
Mattias
Divemaster Mannen som sprudlar av energi med ett leende på läpparna före, under och efter dyket. När han inte dyker pratar han mer än gärna dykning över en kopp kaffe.
Olof
Master Scuba Diver Trainer Lever efter mottot att varje nytt dyk skall vara lite lättare och älskar dykträning. Det finns alltid någon färdighet att slipa på...
Karro
Open Water Scuba Instructor Lilla energiknippet som förser alla våra dykare med den bästa hjälp och kommer med smarta tips och trix!
axl
Master Scuba Diver Trainer Instruktören med många talanger i bakfickan. Kapten, fixare och sushikonnässör för att nämna några!
Hampus
Open Water Scuba Instructor Marinbiologen med matintresset som är grym på att omhänderta elever både ovan och under ytan.
Tobbe
Open Water Scuba Instructor Go och gla som kommer med andra halvan Tina! Ofta på jakt efter de allra minsta varelserna med kameran i hand.
Tina
Assistant Instructor Den andra halvan av Tobbe och Tina-teamet! Den mest pedagogiska dykaren med tålamod som till och med räcker för crewet!
Valdemar
Assistant Instructor Kollegan med en charm som är svår att motstå. Ständigt på jakt efter nya utmaningar, ny kunskap och ny utrustning för att bli en bättre dykare!
Unicorn
Open Water Scuba Instructor Mekar och fixar med allt som går på centret och numera även näst intill en garanti på Black Raven!
Bengtler
Master Scuba Diver Trainer Hårdrocksbroder med ständigt gott humör. Kan lösa alla bekymmer. Händig problemlösare och expert på skor!
kapten
"The Real Captain" Har kört fler båtutfärder än alla andra sammanlagt. En klippa i stormen, en fyr i mörkret, en riktig sjöman.
Emma
IDC Staff Instructor Grymt driven tjej med glimten i ögat och en fantastisk förmåga att ta hand om dykare!
Torkel
Open Water Scuba Instructor Händig kille med ett härligt humör. Dyker upp med kort varsel och bara löser saker. En grym dansare också =)
Andreas Krantz
Master Scuba Diver Trainer Veteranen från Borås som alltid vill sprida glädje och hjälper till där det behövs. Älskar när det händer grejer och kör gärna en sväng med UW-skoter eller UW-drake. En kille med mer cert än pengar.
Flexz
Geni, Kapten och MKAI Tigers vapenbroder som kan mycket om mycket. Många hörn av dykcentret som fungerar perfekt tack vare denna gigant!
Doris
Ytsupport Kramgo och exceptionellt gullig. Bästa sällskapet efter ett långt dyk.
ALVE
Open Water Scuba Instructor