Resor

Ditt Dive Team i Lysekil tar dig med ut i världen! Vi ordnar resor tillsammans med Scuba Travel. Resorna är precis så som vi skulle vilja ha dem. Säkert, enkelt och roligt. På alla Dive Teams resor är det flera instruktörer med, det säger en hel del om vårt upplägg.

Tuna Hästberg - april 2020

Detta är dykning på en annorlunda nivå. Verkligen. 80 meter ned i en gruva finns det klara vattnet. Stora salar fyllda med grundvatten. Lampor. Detta är något du måste uppleva minst en gång i livet!

Läs mer keyboard_arrow_right

Malta - oktober 2020

Denna ö i medelhavet har en lång historia av sjöfart och alltså många fina vrak. Vi reser till värme, fina klippor och fantastisk vrakdykning när höstrusket kommer hemma i sverige =) Vi bor i land på hotell och dyker från land och några dyk från båt.

Läs mer keyboard_arrow_right

Röda Havet - november 2020

Liveaboard med vrak och korallrev. Detta är DEN resan som blivit mest populär, vi har varit ombord på denna båt många gånger. Detta är den mest bekväma röda havet dykningen du kan hitta! Vi älskar den!

Läs mer keyboard_arrow_right

Truk Lagoon - våren 2021

Vrak, vrak, vrak. Detta är DEN bästa platsen på jorden för vrakdykning. Japanska flottan låg för ankar under andra världskriget och blev sänkta med last och allt. Finns många filmer och foton på Dive Team från detta resmål. Vi åker dit nu igen för att upptäcka ännu fler detaljer på dessa MÄNGDER med vrak

Läs mer keyboard_arrow_right