Djup

PADI Deep Diver

Vill du dyka djupare än 30 meter? Är du nyfiken på vad som döljer sig nere i djupet? Vill du bli en säkrare dykare? Då är PADI Deep Diver kursen för dig!

Djup

Vi håller PADI Deep Diver Specialty utbildningen i Lysekil. Med Gullmarsfjorden precis utanför dörren blir kursen mycket spännande. Vi kan ge dig nyckeln till det marina liv som gömmer sig längre ned.

Under kursens teori går vi igenom vad du skall tänka speciellt på när du dyker djupare. Vi tittar noga på bra tips för att göra djupa dyk säkra. Vi diskuterar olika sätt att planera din djupdykning på. Teorin är mycket ingående med många olika exempel och det brukar bli en spännande genomgång. Räkna med 2-3 timmars teori i Lysekil, som du vet tar vi inga genvägar.

Efter teorin gör vi 4 dyk gemensamt. På varje dyk gör vi olika övningar så att du kan lära dig att säkert dyka ned till 40 meters djup. Dykningen kommer ske utanför och innanför tröskeln i Gullmarsfjorden. Då kommer du få se skillnaden på de olika marina miljöerna. Det finns massor med spännande djur att upptäcka! Några av dyken är det mer övningar på och några finns det tid för en nöjestur också. Vi lägger stor vikt vid att du ska få öva på olika säkerhetsrutiner under vattnet. Allt för att du efter Deep Diver kursen ska känna att du kan planera och genomföra djupa dyk ner till max 40 meter. Vi kommer ha med olika typer av extra utrustning för att du ska få testa t.ex. att använda en slingflaska.

Om du behöver hyra någon utrustning så kontakta oss i Lysekil så vi kan boka utrustning till dig.

Du visste säkert redan att du kan tillgodoräkna dig Deep-kursen till ditt Master Scuba Diver certifikat!

 
Pris
  •   3 500 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se