Emergency First Response

Är du redo för ett mycket viktigt steg i din dykutbildning?

En kurs som alla borde gå minst en gång i livet. För att kunna hjälpa sig själva, familj, vänner och medmänniskor.

Emergency First Response

Vid en olycka är all kunskap viktig. Vet du vad du ska göra kommer du våga göra det. Teoretiskt och praktiskt får du lära dig hjärt- och lungräddning, första hjälpen och att hantera en defibrillator.

Denna kurs är förkrav till Rescue Diver. Oftast schemalägger vi en EFR-kurs i anknytning till Rescuekursen. Vill du ha en EFR-kurs vid annat tillfälle så går det säkert att lösa.

Din Emergency First Response kurs kommer vara handgriplig. Vi övar praktiskt på att t.ex. spjälka brutna ben, stoppa blödning, förbinda sår, göra en mitella, förutse problem och risker på en olycksplats osv. Många diskussioner brukar det bli om alla möjliga ämnen som rör olyckor och förebyggandet av olyckor. Ju mer kunskap och erfarenhet du har desto bättre parkamrat är du! Denna kurs är verkligen livsviktig.

På denna kurs är vi på land, i klassrummet, butiken och lite utomhus. Så dykutrustningen kommer vi inte använda. EFR är en viktig upplevelse i Lysekil.

 
Pris
  •   1.850 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se