Junior Open Water

PADI Junior Open Water

Trivs du bäst i vattnet och vill känna hur det är att andas under ytan?

Junior Open Water

Känner du dig redo att börja dyka eller har ett barn eller bekant som vill börja sitt äventyr under vattenytan, men är osäker på om rätt ålder är inne? Då finns alternativet Junior Open Water!

10-11 år:
Ja det är sant, du får börja din dykning redan när du är 10 år! Denna ålderskategori tar dig ned till 12 meter och du får ett certifikat för din grundkurs. Efter din kurs kan du börja dyka på övriga platser med uppsikt av en instruktör eller certifierad förälder!

12-14 år:
Är du mellan 12 och 14 år får du dyka ned till 18 meter och uppleva undervattensvärlden där. Efter din kurs får du dyka med en certifierad förälder! När du passerat 14 år uppdateras sedan ditt certifikat från Junior Open Water till Open Water.

Vi är måna om att alla som vill uppleva livet under ytan ska få chansen. Just denna ålderskategori är en stor utvecklingsfas för många och för att få den bästa upplevelsen rekommenderar vi de yngre att genomföra ett så kallat prova på-dyk innan bokning av grundkurs. På detta sätt får personen i fråga testa på hur det är i vattnet och se hur allt fungerar kring dykningen samtidigt som även vi får chans att träffas. Utifrån detta kan vi skapa en så bra upplevelse som möjligt!

 
Pris
  •   6 990 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se