Navigation

PADI Underwater Navigator

Trött på att du måste genomlida långa ytsim för att ta dit du vill på dykplatsen? Vill du vässa dina kunskaper och briljera genom att alltid vara den som kommer upp precis vid stegen på släggö efter ett dyk?

Navigation

Under kursen PADI Underwater Navigator Specialty finslipar vi dina teoretiska samt praktiska kunskaper när det gäller undervattensnavigation. Du får under kursens gång träna på att både navigera med hjälp av naturliga referenser och med navigatorns bästa vän - kompassen.

Många tror att denna kurs är endast för de dykare som inte kan navigera... Det stämmer inte alls... Även du som har bra hand med kompassen kommer lära dig flera riktigt nyttiga tips och tricks! Det du t.ex. fick lära dig på AOW-kursen är endast en tredjedel av allt denna kurs går in på!
 
 Vi börjar med lite teori samt övning på land för att ge dig smarta tips om hur du på bästa sätt använder kompassen. Därefter följer tre stycken dyk fyllda med olika övningar. Du kommer få allt klurigare uppgifter under vattnet. Till slut kommer du trivas med kompassen. Du kommer märka att du efter denna kurs även drar mindre luft. Hur är det möjligt, tänker du nu. Det handlar om lugnet. När du känner att du har koll på var du är och vart du ska kommer du bli lugnare och tryggare under ytan. Då minskar luftförbrukningen.

Givetvis kan du räkna UW Navigator certifieringen mot din Master Scuba Diver!

Om du inte har egen utrustning så finns det att hyra när du går kurs hos oss!

 
Pris
  •   3.100 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!