Peak Performance buoyancy

PADI Peak Performance buoyancy

Finavvägning är nyckeln till den bästa dykningen. Vi tar din hovring till en helt ny nivå och lär dig att hovra som en gud.

Peak Performance buoyancy

Du kommer minska din luftförbrukning och du kommer känna dig som en fisk i vattnet. Vi testar rätt mängd bly för dig och din utrustning och flyttar runt vikter så att du hittar den placeringen som är bäst för just dig. Vi lär dig andningstekniker. Att vara korrekt avvägd och kunna kontrollera sin position i vattnet skapar den riktiga tyngdlösa känslan under vattnet!

Detta är en kurs som flera säger "Den behöver jag inte gå, jag kan redan dyka"... De som har gått denna kurs säger: "Jösses vad mycket bättre jag blev!" , "Vilken skillnad i luftförbrukning!" , "Nu har jag alla tipsen för att bli verkligt duktig!"

Du kommer tillsammans med din instruktör ha diskussioner och göra övningar. På land och i vattnet. Allt för att just du ska få din dykning att bli så bra som möjligt. Med dina förutsättningar. Vi ger inte upp i första taget. Alla människor fungerar olika och alla kan hitta ett sätt att dyka som fungerar för dem. Vi ska hjälpa dig hitta ditt sätt.

Kursen innehåller 2 dyk och teori. Så det går fint att göra denna kurs under en heldag i Lysekil.

Givetvis är din Peak Performance Bouyancy (PPB) kurs även ett steg närmare den åtråvärda titeln Master Scuba Diver!

En mycket nyttig upplevelse under en dag i Lysekil alltså. Vi har färre elever per instruktör och vi har mer tid per elev i vattnet. Allt för att du skall bli en så bra dykare som möjligt! Peak-kursen har vi stor möjlighet att schemalägga så att det passar dig, kontakta oss så löser vi det tillsammans.

Om du inte har egen utrustning så finns det att hyra när du går kurs hos oss!

 
Pris
  • Ordinarie: 2.300 kr
  • Dive Team Members: 1.600 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se