Prova-på-dyk

Din första upplevelse under ytan

Har du aldrig provat dykning? Perfekt - Vi tar med dig på din första upplevelse under ytan!

Prova-på-dyk

När du gör ett Prova På-Dyk hos ditt Dive Team i Lysekil kommer du få en genomgång för hur dykning fungerar. Vi kommer visa dig dykutrustningen och berätta om vad man använder till vad. Sedan går vi i vattnet tillsammans. Vi börjar på mycket grunt vatten så att du får prova varje steg i ditt tempo. När du vill fortsätter vi ut så att du kan få känna känslan av att vara tyngdlös!

Ett Prova På-Dyk i Lysekil kommer ta dig 1-5 meter under ytan. Det är helt upp till dig. Eftersom vi alltid endast har en Prova På-Dykare i vattnet åt gången med instruktören bestämmer du helt själv! Inga stora grupper i vattnet alltså! Om ni är flera stycken som vill pröva dykning så håller vi genomgången gemensamt och sedan dyker vi med er en i taget. Allt för att alla skall få en så bra och trygg upplevelse som möjligt.

För att få göra ett Prova På-Dyk i Lysekil behöver du vara 10 år, fullt frisk och inte äta några mediciner ( undantag preventinmedel ) . Du kommer få fylla i en hälsodeklaration innan dykningen, har du några frågor på denna så tveka inte att höra av dig till oss. Vi har fått de flesta konstiga frågor =)

Är du under 18 år skall målsman även skriva på. Det finns ingen övre åldersgräns för att få göra ditt Prova På-Dyk, är du fullt frisk och sugen på ett äventyr så fungerar det fint. Rekordet just nu innehar en 70-årig herre! Självklart hjälper vi gärna till att bära utrustningen.

Under sommaren gör vi Prova På-Dyk varje dag, en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. På vår och höst kan vi ordna dykning efter dina önskemål. Vi gör dykningen ute i havet, det blir en riktigt rolig upplevelse där din instruktör kommer kunna visa dig alla spännande djur.

Under ditt Prova På-Dyk har du en våtdräkt på dig som du får låna av oss. Ta med badkläder att ha under och en handduk.

Normalt tar ett Prova På-Dyk 2-3 timmar med genomgång, dykning och eftergenomgång. Det brukar vara så att du har flera frågor efter denna spännande upplevelse! =) Kom ihåg kameran! Det finns chans till riktigt roliga bilder även om du inte kan ha kameran med dig under ytan!

Ditt prova på-dyk i havet i Lysekil kostar 800 kr.

Boka direkt genom att ringa eller höra av dig till oss på:

0523- 164 70

lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig!

 
Pris
  •   800 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se