ReActivate

PADI ReActivate

Var det länge sedan du dök? Återuppväck dina färdigheter tillsammans med en av våra instruktörer.

ReActivate

Var det länge sedan du gjorde ett dyk? Har du aldrig dykt i svenska vatten? Eller känner du dig bara lite rostig? Inga problem! Vi dyker gärna med dig!

Vi tar gärna med dig på ett dyk med Padi ReActivate för att få dig up-to-date med din dykning. Målet med detta är att göra dykningen trygg och säker för dig igen. När du bokar in dig på en ReActivate så får du online-teori som du kan sitta med hemma i lugn och ro. Sedan kommer du till oss i Lysekil och vi går igenom teori, utrustning, dykplanering och tips tillsammans med dig. 

I din Padi ReActivate ingår online-teori, genomgång med instruktör här i Lysekil, 2 dyk med din instruktör och ett nytt certificat där det står att du har gått en ReActivate. Vi har även lagt med hyra av dykutrustning för dina dyk, så du behöver bara ta med dig badkläder, handduk, loggbok och cert (om du har kvar dessa) Saknar du ditt certifikat så kan vi hitta det i PADIs databas, inga problem!

Padi ReActivate är till för dig som vill komma igång med din dykning igen. Vi kommer göra denna upplevelse både nyttig och rolig för dig. Ditt Dive Team i Lysekil har lång erfarenhet av dykutbildningar och anledningen till att vi har blivit så populära är att vi gör dykning i små grupper.

Padi ReActivate kostar 2750 kr.

Varmt välkommen till Dive Team i Lysekil!

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

0523-16470

lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig!

 
Pris
  •   2 750 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se