Rescue Refresh

Uppdatering på din padi rescue diver

När gick du din Rescue diver och vad kommer du ihåg?

Rescue Refresh

Kunskaper värda att fräscha upp!


Många minns och pratar om hur rolig och givande deras Rescue diver-kurs var, men hur mycket kommer du egentligen ihåg? Det kanske är så att det var 10 år sedan du gick kursen och vill se vad som har uppdaterats, även om du fortfarande har kursmoment i minnet. Eller så har du nyligen gått kursen men känner att det är några moment som du skulle vilja slipa på ytterligare. Oavsett om du tycker att du minns momenten från kursen eller inte så är detta en kurs värd att damma av och bibehålla färskt i minnet.

Kursen är förlagd under en dag för att så många som möjligt ska kunna ha tiden att delta. Denna dag kommer innehålla de moment från kursen som binder ihop övningarna. Detta kommer varvas med teori och genomgång av exempelvis utrustning i klassrummet. Har du kvar din litteratur från när du gick kursen? Strålande! Då kan du smygträna innan genom att läsa igenom denna. Eventuellt hittar du några intressanta uppdateringar sedan du gick din kurs.

Alla som har ett Rescue Diver certifikat är välkomna på kursen och även om du kanske inte har varit så aktiv som du önskat den senaste tiden, kan detta vara den perfekta starten att komma igång ordentligt igen! 

 
Pris
  • Ordinarie: 1.690 kr
  • Dive Team Members: 1.490 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!