Seal Team

PADI Seal Team

Hur många äventyr under ytan vill du följa med på?

Seal Team

Dags att bli en undervattenshjälte!

Har du inte hunnit fylla 10 år än? Eller vill du uppleva undervattensvattensvärlden på ett nytt och lekfullt sätt? Oavsett så finns det massa spännande Aqua missions att vara med på! 

För att få delta i kursen Seal Team behöver du vara 8 år fyllda och ha en godkänd hälsodeklaration. Seal Team är för barn som vill komma igång med dykningen men inte gå en hel grundkurs eller har åldern inne. All dykning sker i bassäng, vilket gör att det finns utrymmet för många olika äventyr!

För att nå certifieringen Seal Team behöver så kallade Aqua mission 1-5 vara avklarade. Vill man fortsätta och sikta mot Master Seal Team kan man göra detta genom att genomföra resterande 10 Aqua missions. Det finns otroligt många roliga utmaningar, allt från navigering med kompass till vrakdykning eller varför inte ett rymdäventyr? Vi lovar att inte hålla inne på några roligheter!

Under våren kommer det finnas tillfällen att genomföra Aqua mission 1-5 och den första certifieringen. Därefter är det bara att sikta vidare mot resterande äventyr och Master Seal Team!

 
Pris
  •   1.590 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!