Skoter (DPV)

PADI Diver Propulsion Vehicle

Tröttnat på långa simturer under dina dyk? Sugen på att testa något riktigt kul? Låt oss ta dig med på en heldag med två dyk som du aldrig kommer glömma!

Skoter (DPV)

Vi har ett par olika skotrar i dykskolan, så det blir du och din parkamrat samt instruktören som susar fram under vattnet. Galet sköj! Man kan täcka ett stort område på ett dyk, utforska längre bort än vanliga dykare eller bara leka omkring. Att köra skoter är en enorm frihetskänsla.

Våra skotrar är så starka att det fungerar att dra dig med både dubbelflaskor och sling. Så om du kör med singelflaska så får du lite extra fart. Efter denna kurs är du klar att utföra expeditioner på egen hand om du vill.

 
Kursen PADI Diver Propulsion Vehicle (DPV) lär dig hur du ska hantera din skoter för att göra säkra dyk. Vi går igenom planering av dyk med DPV så att det inte uppstår konstiga situationer under vattnet. Du får också göra en hel del nöjeskörning under dyken med din instruktör. Så det är både lärorikt och kul. Vi hjälper dig självklart att ordna till din dykutrustning så att den är konfigurerad för skoterdykning.

Om du behöver hyra någon dykutrustning finns allt att tillgå hos oss i Lysekil. Givetvis kan du även tillgodoräkna dig kursen PADI Diver Propulsion Vehicle Specialty till ditt Master Scuba Diver certifikat!

 
Pris
  • Ordinarie: 2.300 kr
  • Dive Team Members: 1.990 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!