SMB Distinctive

PADI SMB Distinctive

Surface Marker Bouys även kallad SMB är ett hjälpmedel som dykarrangörer ställer mer och mer krav på att dykaren skall ha en egen. Men bemästrar du hur du använder dig av din SMB?

SMB Distinctive

Surface Marker Bouys även kallad SMB är ett hjälpmedel som dykarrangörer ställer mer och mer krav på att dykaren skall ha en egen. En SMB finns i en rad olika storlekar vilket gör att de mindre är lätt och smidigt att packa ner på resan och de större är perfekt att använda i våra svenska vatten. En SMB kan vara din bästa vän i många olika situationer, men bemästrar du hur du använder dig av din SMB?

Under kursen PADI Surface Marker Bouy Diver går vi igenom olika typer av SMB:er och tränar på hur man använder dessa. Allt från att sitta på botten och skicka upp en SMB till att hovrandes skapa en referens för uppstigning.

Med Dive Teams instruktörer får du under två dyk träna på olika tekniker och olika typer av SMB. Efter kursen kommer du upptäcka alla användningsområden för dina nyvunna kunskaper. Ett båtdyk kommer kännas än mer behagligt då du kan med din SMB skapa en enkel referenspunkt för kaptenen som snabbare kan hämta upp dykarna är ett exempel av många. 

Denna SMB-kurs är även ett steg på väg mot din  Master Scuba Diver för dig som samlar.

 
Pris
  • Ordinarie: 2 300 kr
  • Dive Team Members: 1 600 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!