Torrdräkt

PADI Dry Suit Diver

Att dyka med torrdräkt är mycket skönare och varmare än våtdräkt. Speciellt när det ett par månader om året är mindre varmt i det här landet.

Torrdräkt

Vi kommer lära dig hur du skall hantera din torrdräkt både på land och i vattnet. Det är viktigt att ta hand om sin dräkt på rätt sätt så att den håller så länge som möjligt. Under vattnet vill du kunna kontrollera placeringen av luften i dräkten för att få en snygg avvägning. En bra avvägning är ju nyckeln till all annan dykning.

Kursen innehåller teori och sedan gör vi 2 dyk tillsammans. Din torrdräktskurs går alltså att hålla på en heldag. Efter avslutad kurs kommer du få ett certifikat, PADI Dry Suit Diver. Certifikatet gäller även vidare till Master Scuba Diver om du är på väg dit.

Datum för torrdräktskurs kan vi bestämma gemensamt. Vi håller dessa kurser väldigt ofta.

Har du inte en egen torrdräkt? Inte ett problem, du kan hyra av oss. Prata med oss om vad du skall ta med för kläder under torrdräkten, så att du får rätt temperatur vid årstiden för din torrdräktskurs.

 
Pris
  • Ordinarie: 2.300 kr
  • Dive Team Members: 1.600 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se