Utrustning

PADI Equiptment Specialist

Nu är det dags att verkligen testa utrustning! Detta är kursen för dig som vill klämma, känna, pröva och vet allt om utrustning.

Utrustning

Vi går igenom allt från regulatorer, inflatorer, flaskkranar, materialval i fenor, ytskikt inuti reggar, varför vissa säten du andas med är gjorda av ädelstenar, slanghål, maskglasmaterial, snorkelventiler, slingflaskkarbiner, rb, torrdräktskedjor, andningsmembran osv osv osv.

Detta är kursen för dig som är antingen väldigt nyfiken på utrustning och vill få reda på hur allt verkligen fungerar. Eller för dig som t.ex. ska köpa utrustning och verkligen vill testdyka flera olika varianter innan du köper något.

Det bästa med din PADI Equipment Specialty Diver kurs är att DU kan påverka innehållet i kursen! Är du speciellt intresserad av en viss typ av utrustning så kan vi styra så att vi pratar extra mycket om detta! Perfekt!
 
Kursen innehåller teori, mycket klämma och känna på utrustning samt 1 flexibelt testdyk. Vill du endast ha den teoretiska genomgången och inte dyka är det helt ok, vill du göra dyket extra långt går det också att lösa. Allt för att du ska få ut mesta möjliga av din utrustningskurs. Berätta vad du har för önskemål så ska vi lösa så att du får testa det du är extra nyfiken på! Vi har de flesta sakerna i butiken och totalt pryltokiga instruktörer =)

Givetvis kan du även tillgodoräkna dig PADI Equipment Specialty Diver kursen till ditt Master Scuba Diver certifikat! Räkna med att kursen tar nästan en hel dag om du vill göra dyket också. Vi kan schemalägga denna kurs väldigt enkelt, så kontakta oss för att hitta ett datum som passar dig bäst.

 
Pris
  • Ordinarie: 1.790 kr
  • Dive Team Members: 1.490 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!