Video

PADI Underwater Videographer

Vill du visa dina vänner och bekanta hur det ser ut under ytan, vad du upplever när du dyker och exakt hur fint det där vraket var? Lär dig ett par handfasta enkla knep för att få dina filmer att bli en succe!

Video

Vi får jätteofta se videosnuttar dykare har tagit och ser väldigt enkla saker som kunde ha förbättrat filmerna rejält. Vill du visa dina vänner och bekanta hur det ser ut under ytan, vad du upplever när du dyker och exakt hur fint det där vraket var? Lär dig ett par handfasta enkla knep för att få dina filmer att bli en succe!

Har du en aktionkamera? En Intova eller GoPro kanske?

Dive Team har flertalet uv-filmer på youtubekanalen och ännu fler som finns här på dykcentret. Alla gjorda med enkla handhållna kameror. Vi älskar att filma under ytan och har gjort de flesta misstagen och nu känner vi att det är dags att dela all denna erfarenhet med dig. Så du kan göra rätt från början. Så du får filmer folk tittar på och säger: WOW!

Du kommer få teori där vi pratar om kameran generellt, din kamera, tips för bättre kvalite på råmaterialet, vitbalans, belysningstrix, knep för att få till en berättelse i filmen, hur du ska välja riktningar och hur du kan skapa olika känslor i filmen. Vi kommer även gå in lite på vad du ska tänka på vid redigeringen efteråt och hur du på ett smart sätt kan få en logisk ordning på dina klipp. Vi kommer titta på lika olika filmsnuttar vi har för att visa hur vi tänker när vi filmar. Vi kommer även gå igenom tips för att filma på land och lite skillnader på svartvitt och färgfilmning.

Tiger har erfarenhet från att filma över och under ytan i Sverige, Norge, Röda Havet, Maldiverna, Mikronesien, Menorca, Karibien, Thailand, Medelhavet, Azorerna, Malta & Gozo, Sydafrika osv osv osv. Så det finns lite kunskap att tillgå =)

Var beredd på att du kommer få mycket spännande kunskap och intressanta pratstunder! Om du behöver hyra någon utrustning finns allt att tillgå hos oss i Lysekil. Givetvis kan du tillgodoräkna dig PADI Underwater Videographer Diver till ditt Master Scuba Diver certifikat!

Videokursen kostar 1750 kr.

För dig som är Dive Team Member kostar den endast 1290 kr!

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

 0523- 164 70

lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig!