Zombie Apocalypse

PADI Zombie Apocalypse Diver

Världen har gått under i den stora smittan och katastrofen är ett faktum. Ett fåtal människor har klarat sig. Hur gör du för att överleva?

Zombie Apocalypse

Världen har gått under i den stora smittan. Ett fåtal människor kämpar för att överleva. Zombie-katastrofen är ett faktum. För att klara sig har ett par personer höjt sig över skräcken. Dessa kämpar kan nu lära dig allt om hur du ska leva undan zombierna. En kurs har gjorts för att du ska få öva alla tekniker du behöver. Detta är din chans att överleva apokalypsen. Ta den. Du behöver det. Du vill leva. Du är stark. Vi hjälper dig.

Under kursen kommer vi bland annat lära dig tekniker för att bärga viktiga föremål, vi kommer öva tekniker för att undvika zombieattacker, vi går igenom hur ett sår infekteras, du får lära dig massor om teorierna kring smittan och hur den uppkom.

Förbered dig på en dag full av viktig info för att kunna leva vidare mitt i zombie-apokalypsen. 

Kursen innehåller teori, övningar och dyk. Ett hett tips är att ta med en tröja eller liknande som kan offras... Det är farligt att vistas i närheten av Zombies... Vi garanterar en rolig och galen kurs utöver det vanliga. Ingenting med Zombie Apocalypse Diver kursen är normalt =)

 

Om du behöver hyra någon dykutrustning finns allt att tillgå hos oss i Lysekil. Bara hör av dig så bokar vi grejer till dig. Kursen ger dig det extremt unika certifikatet PADI Zombie Apocalypse Diver! Kursen är en specialkurs godkänd av PADI. Givetvis kan du även tillgodoräkna dig kursen till ditt Master Scuba Diver certifikat! Enda förkravet på kursen är att du är dykare på någon nivå och att du gillar galna upptåg =)

Du kommer stolt kunna visa upp ditt Zombiecert på dykresor, bland vänner och i baren =)

Boka din plats på tidernas galnaste kurs! Tiger är Sveriges enda instruktörer på denna kurs, så det är en mycket liten skara dykare som kan uppvisa detta certifikat! Klart spännande med unika utbildningar!

 
Pris
  •   1 750 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!