Emergency First Response - Primär & Sekundär Omvårdnad

Om någonting händer dig. Vill du då att personen bredvid dig är utbildad inom hjärt & lungräddning och första hjälpen? Är du?

En olycka kan ske när som helst. När vi minst anar det. På platser vi inte räknat med. För personer vi aldrig kunnat förutse. Ibland även oss själva. 

Genom att utbilda oss och sen hålla våra kunskaper inom första hjälpen samt hjärt & luncgräddning färska i minnet, uppdaterade och de praktiska momenten inetsade i muskelminnet så ökar vi chansen att agera vid en olycka MARKANT!

Emergency First Response är en både teoretisk och praktisk utbildning inom första hjälpen samt hjärt & lungräddning där man går igenom alla de grundläggande kunskaperna som är lätta att komma ihåg. 

För dig som redan gått denna utbildning så bör du göra det igen. Rekommenderat varannat år för att färska upp och förfina de fantastiska kunskaperna du redan har. 

Kom ihåg ovanstående frågeställning:
- Om någonting händer dig. Vill du då att personen bredvid dig är utbildad inom hjärt & lungräddning och första hjälpen? 

 

Är du? 

 

Boka din EFR idag. 

 

Pris
  •   1 850 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se