Grundkurs - Open Water

PADI Open Water Diver

Är du redo för ditt livs största upplevelse? När du har gjort klart din grundkurs får du ett certifikat som gäller resten av livet, i hela världen.

Grundkurs - Open Water

Lysekil har länge haft filosofin att mer tid per elev ger bättre dykare. Vi har därför mindre grupper på våra kurser, fler instruktörstimmar per elev och betydligt mer tid per elev i vattnet. Vi håller en enormt hög säkerhetsnivå och våra elever blir mycket duktiga dykare.

Hemligheten ligger i att vi ser till DINA behov och vi vet att alla människor är olika. Vi gör allt vi kan för att du skall ha det så gött som möjligt under din vistelse hos oss i Lysekil.

När du har gjort klart din grundkurs får du ett certifikat som gäller resten av livet, i hela världen. När man går en utbildning inom dykning blir man certifierad för att dyka i likadana vatten eller bättre som dem du hade under din kurs. Det betyder att när du har gått din grundkurs i Sverige kommer du utan problem kunna dyka i alla världens hav.

Under din dykkurs i Lysekil kommer du få möjligheten att lära dig dyka med både våtdräkt och torrdräkt. Detta gör att du skulle kunna dyka 12 månader per år om du så vill.

Under vår och höst håller vi grundkurserna under två helger. Första helgen är det teori fredag, start 9:00. Lördag och söndag första helgen är det dykning i pool och i havet. Andra helgen är det dykning i havet lördag och söndag. En grundkurs kan man hålla på så lite som 3-4 dagar... Vi i Lysekil är mycket nöjda över vårt kurskoncept som ger dig betydligt mer tid. Mer tid i vattnet gör dig till en säkrare och tryggare dykare.

Inför kursstart kommer du få fylla i en hälsodeklaration, så länge du är fullt frisk behöver du inte göra en läkarundersökning innan du hoppar i vattnet. Har du några funderingar kring exempelvis diabetes, allergier, astma mm så ring och prata med oss. Vi har hört de flesta varianter på frågor och har svar på det mesta. Vi har även kontakt med dykläkare om du har riktigt kluriga funderingar.

Är du under 15 och vill dyka? Kul! Kolla gärna våra kurser för Juniorer i första hand för bästa upplevelse: 
Junior Open Water 

Nu är du redo för ditt livs största upplevelse!

 
Pris OW Helg
  •   6 800 kr
Pris OW Vecka
  •   7 600 kr
Kommande datum

Boka direkt genom att klicka på något av alternativen ovan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se