Guidning & båtdyk

Vill du ha en parkamrat som är riktigt bra på att dyka och kan visa dig både dykplats och marint liv? Underbart! Vi tar gärna med dig till undervattensvärlden i Lysekil!

Guidade dyk i Lysekil

Ibland står man utan parkamrat, eller så vill man bara ha en parkamrat som är riktigt trygg. Våra instruktörer kan ta med dig på en guidat dyk.

Om du har ett önskemål med ditt dyk så kan vi hjälpa dig, det kan vara foto, testa din nya utrustning eller leta efter en viss art av nakensnäcka. Ibland vill man bara ha en parkamrat som man vet finns där om det är något.

Vad du än har för önskemål med ditt dyk så har vi en guide som passar dig!

Antingen gör ni ett dyk från land här vid Släggö eller tar bilen in till någon av de fina dykplatserna kring Gullmarsfjorden eller så åker ni med båten ut till någon av alla de underbara dykplatserna utanför Lysekil.

Det är du som väljer. Detta är en riktigt spännande upplevelse!

Guidning kostar 750 SEK  per person/per dyk.

Tips! Har du inte dykt på länge och vill därför ha en instruktör med dig i vattnet? Välj då ReActivate för att komma igång igen på ett roligt och säkert sätt i din egen takt!

 

Båtdykning i Lysekil

Vi kör ut dykbåten varje helg på vår och höst och alla dagar på sommaren. Du kan boka din plats ombord i paket eller enbart båtdyken om du vill!

I Lysekil samlas de som är intresserade av havet. Det finns en anledning till att det finns ett gymnasium för marinbiologer, fiskeriverket, forskningsstationer och Havets Hus här. Gullmarsfjorden är Sveriges enda riktiga tröskelfjord. Djurlivet inuti och utanför fjorden är unikt för Sverige. Flertalet arter kan endast ses här och arter kommer upp på dykbart djup jämfört med ute i havet. Alla kobbar och skär utanför fjorden får en enorm mängd vatten som passerar när vattnet i fjorden skall in och ut. Detta gör att på många av våra dykplatser har vi ett rikt marint liv.

Tillsammans med ditt Dive Team i Lysekil kan du få uppleva allt djurliv havet har att erbjuda. Drop-offs, stenrösen, väggdyk, ålgräsängar och snäckskalbotten, det finns allt. Vi tar dig ut med båten varje dag på sommaren och alla helger under vår och höst. Vill du åka båt andra dagar? Det går säkert att lösa!

Vi tror på att genomföra båtutfärder på ett sätt vi själva vill dyka på. Säkert, enkelt och roligt. Varmt välkommen till Lysekil!

Ett båtdyk kostar 480 SEK och två dyk samma dag 690 SEK.

Önskar man ett guidat båtdyk kostar detta 1190 SEK per person/per dyk för ett dyk. Önskas två guidade dyk under samma dag kostar detta 2150 SEK per person/per dykdag.

boka din plats genom att ringa eller maila till oss på 0523-164 70 samt lysekil@diveteam.se 

 

BLACK Raven 

Du har säkert hört talas om dykbåten Black Raven, en militär trupptransportbåt som byggts om för dykning. Heldagar ute bland kobbar och skär här i Lysekil. Denna 200-båt hittar du mer info om på hemsidan:  www.blackravendiveclub.se

Pris
  •   750 kr
Bokning

Boka direkt genom att ringa eller maila till oss på:

phone 0523-16470

email lysekil@diveteam.se

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra dig till oss!